Football Talk

Τεν Χαγκ: «Ένεση πραγματικότητας η ήττα από τη Σίτι, χαρούμενος ο Κριστιάνο»

Τεν Χαγκ: «Ένεση πραγματικότητας η ήττα από τη Σίτι, χαρούμενος ο Κριστιάνο»
Στη βαριά ήττα από τη Σίτι αναφέρθηκε ο Έρικ Τεν Χαγκ ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη ψυχολογική κατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο Ολλανδός coach της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια για το Europa League(6/10) μίλησε για όλα τα ζητήματα που καίνε αυτή τη περίοδο τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων».

Όσον αφορά τον αγώνα με την Σίτι δήλωσε: «Πήραμε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση από τις νίκες με την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ, όμως ο αγώνας με τη Σίτι ήταν μια «ένεση πραγματικότητας» για εμάς. Ευχαριστούμε επομένως για το μάθημα, Πεπ και Σίτι. Μπορούμε να αποδεχτούμε την ήττα μας, όχι όμως και την απαράδεκτη εμφάνισή μας. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα»
 
 Για τον CR7,για τον οποίο ακούγονται πολλά τις τελευταίες μέρες, είπε: «Δεν τον βλέπω δυστυχισμένο. Μην με παρεξηγείτε, είναι πολύ νευριασμένος όταν δεν παίζει. Στην προπόνηση είναι πάντα χαρούμενος, προπονείται πολύ δυνατά, δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό κι αυτό είναι που περιμένουμε από εκείνον».
 
Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας στην Premier League με 4 νίκες και 3 ήττες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0