Football Talk

Γκουρμπάνοφ: «Έχουμε μια ανησυχία για το πως θα παίξει ο Μίτσελ»

Γκουρμπάνοφ: «Έχουμε μια ανησυχία για το πως θα παίξει ο Μίτσελ»

Ο προπονητής της Καραμπάγκ, Γκούρμπαν Γκουρμπάνοβ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς της Πέμπτης (6/10) με τον  Ολυμπιακό, στεκόμενος στο όμορφο γήπεδο και την παράμετρο Μίτσελ.

Πιο αναλυτικά τα όσα επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: «Έχετε πολύ ωραίο γήπεδο. Εξαιρετικό. Είναι πολύ σημαντικό το ματς και για εμάς και για τον Ολυμπιακό, με νέο προπονητή. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Και οι 2 δύο ομάδες θα πάρουν τον αγώνα στα σοβαρά. Θεωρώ ότι αν αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε, θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα εδώ».

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Όλοι είναι σχεδόν έτοιμοι εκτός από τον Γιάνκοβιτς. Εκεί έχουμε μία μικρή ανησυχία. Αύριο Πέμπτη, μετά την τελική αξιολόγηση θα δούμε τους διαθέσιμους».

Όσον αφορά τον αντίπαλο και την παρουσία του Μίτσελ: «Πάντα θέλουμε να παίζουμε σε τέτοια γήπεδο και με τέτοια ατμόσφαιρα. Για τον κόουτς Μίτσελ είχαμε τη δυνατότητα να δούμε ένα ματς, αυτό με τον Ατρόμητο. Δεν είχαμε τον χρόνο να αναλύσουμε τον Ολυμπιακό με τον Μίτσελ προπονητή. Έχουμε μία... ανησυχία για το πως θα παίξει. Περιμένουμε εκπλήξεις από αυτόν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Στο παρελθόν είχαμε περιπτώσεις όπου πήραμε πχ. δύο νίκες με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τα αποτελέσματα. Θέλουμε απλά να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να περάσουμε».

Έπειτα το λόγο πήρε ο γκολκίπερ Σαχρουντίν Μαχαμανταλίγιεβ, λέγοντας πως: «Είμαστε σε μία όμορφη πόλη. Σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο. Θα είναι συναρπαστικό το να παίξουμε μπροστά σε αυτόν τον κόσμο. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Από παιδί ονειρευόμουν να παίξω σε τέτοιο γήπεδο και με τέτοια ατμόσφαιρα. Αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0