Football Talk

Ατλέτικο Μαδρίτης: «Κλείνει» στα 20 εκατ. ευρώ η αγορά του Γκριεζμάν από τη Μπάρτσα!

Ατλέτικο Μαδρίτης: «Κλείνει» στα 20 εκατ. ευρώ η αγορά του Γκριεζμάν από τη Μπάρτσα!

 Πολύ κοντά σε συμφωνία Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα για την οριστική μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Τον τελευταίο καιρό οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν ήταν και οι καλύτερες λόγω του προβλήματος που είχε δημιουργηθεί με την ρήτρα των 40 εκατ. ευρώ και των 30λεπτων συμμετοχών του Γάλλου επιθετικού με αποτέλεσμα η μεταγραφή του να βρίσκεται στον αέρα.

Η επιθυμία του παίκτη, όμως, να παραμείνει στην Ατλέτικο σε συνδυασμό με τους χειρισμούς του ατζέντη του βοήθησαν στο να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών και να οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τους Καταλανούς να βάζουν στα ταμεία τους 20+2(bonus) εκατ. ευρώ. Ο Γκριεζμάν, ο οποίος πέρσι δέχτηκε μείωση 50% στις απολαβές του, θα δώσει τη συγκατάθεση του σε εκ νέου 30% μείωση στο νέο πολυετές συμβόλαιο που θα υπογράψει στους ροχιμπλάνκος και θα αμείβεται με 7 εκατ. ευρώ ετησίως.

Τη φετινή σεζόν ερχόμενος από τον πάγκο(μέρος της παρούσας συμφωνίας για το δανεισμό του) μετράει 3 γκολ σε 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0