Football Talk

Γκατσίνοβιτς: «Αν ένας παίκτης μπει στις καρδιές του κόσμου της ΑΕΚ δεν χρειάζεται πορτοφόλι μαζί του, γιατί πάντα τον κερνάνε»

Γκατσίνοβιτς: «Αν ένας παίκτης μπει στις καρδιές του κόσμου της ΑΕΚ δεν χρειάζεται πορτοφόλι μαζί του, γιατί πάντα τον κερνάνε»

Ο Γκατσίνοβιτς σε συνέντευξή του στην πατρίδα του αποθέωσε τον λαό της ΑΕΚ και μίλησε για το πρώτο γκολ που πέτυχε στην Αγιά Σοφιά.

Με θερμά λόγια για τον κόσμο της ΑΕΚ μίλησε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς σε συνέντευξή του στην πατρίδα του. Ο Σέρβος χαφ έγραψε ιστορία βάζοντας το πρώτο γκολ μέσα στην Αγιά Σοφιά και φυσικά μίλησε και γι’ αυτό το γεγονός:

«Τα συναισθήματά μου είναι πραγματικά ξεχωριστά. Αυτός ο αγώνας συζητιέται εδώ και ημέρες λόγω του νέου γηπέδου, που φαίνεται υπέροχο. Είμαι στο σύλλογο για λίγο καιρό, αλλά ξέρω τι σημαίνει η ΑΕΚ για τους οπαδούς της και πώς περίμεναν αυτή τη στιγμή. Ο αγώνας ήταν διαφορετικός από τους άλλους και είμαι πολύ χαρούμενος που κατά κάποιο τρόπο μπήκα στην ιστορία του συλλόγου», είπε ο Γκατσίνοβιτς στη «Glas Srpska».

Mάλιστα, ο Γκατσίνοβιτς ρωτήθηκε αν είναι πραγματικά αυτό που λέει ο μύθος, ότι αν ένας παίκτης μπει στις καρδιές του κόσμου της ΑΕΚ δεν πρέπει να έχει… πορτοφόλι μαζί του, γιατί πάντα τον κερνάνε! Ο Σέρβος χαφ της Ένωσης είπε σχετικά γελώντας: «Χαχα! Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές πληρώνουν ένα ποτό ή μεσημεριανό γεύμα όταν σε βλέπουν σε ένα εστιατόριο. Είναι απίστευτο πόσο δεμένοι είναι με το κλαμπ».

Οσο για την «τρέλα» του κόσμου της ΑΕΚ για την ομάδα ο Γκατσίνοβιτς, σχολίασε: «Ευτυχώς πήγαμε στο γήπεδο με το λεωφορείο, οπότε ξεπεράσαμε τον κόσμο πιο εύκολα. Αν είχαμε πάει χωριστά θα ήταν πολύ πιο περίπλοκα. Είναι υπέροχο που οι οπαδοί αντιδρούν έτσι. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα την ΑΕΚ».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0