Football Talk

Ολυμπιακός: Σκέψεις για τριάδα στην άμυνα από Μίτσελ - Ανεβαίνει ο Ουί Τζο

Ολυμπιακός: Σκέψεις για τριάδα στην άμυνα από Μίτσελ - Ανεβαίνει ο Ουί Τζο

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον «τελικό» της Πέμπτης κόντρα στην Κάραμπαγκ με τον Μίτσελ να έχει στο μυαλό του και τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Κερδίζει έδαφος ο Χουάνγκ Ουί Τζο. Κατάμεστο αναμένεται το Γεώργιος Καραισκάκης.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Το ματς της Πέμπτης απέναντι στην Κάραμπαγκ είναι από αυτά που μπορούν να αλλάξουν την φετινή ευρωπαική ιστορία του Ολυμπιακού και αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνονται όλοι στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο». Όπως αντιλαμβάνονται πως έχουν να αντιμετωπίσουν μια εξαιρετική ομάδα που σκοράρει μέχρι τώρα στη σεζόν περίπου 2,5 γκολ ανά παιχνίδι κατά μέσο όρο.

Μια ήττα για τον Ολυμπιακό ουσιαστικά θα βάλει ταφόπλακα στα όνειρα των Πειραιωτών για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, ενώ σε περίπτωση που έρθουν οι πρώτοι βαθμοί στον όμιλο για την ομάδα του Μίτσελ τότε το σκηνικό θα αλλάξει άρδην. ‘Ηδη το πρώτο δείγμα με τον Ισπανό τεχνικό ήταν άκρως ενθαρρυντικό και αυτό που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» και να χτίσουν ένα σερί που θα βάλει ξανά το τρένο στις ράγες σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ο Μίτσελ έχει δει πολλά παιχνίδια των Αζέρων την φετινή σεζόν, τους έχει μελετήσει εξονυχιστικά, ωστόσο δεν έχει καταλήξει στο πλάνο που σκοπεύει να τους αντιμετωπίσει. Είναι χαρακτηριστικό πως την Τρίτη δοκίμασε για αρκετή ώρα σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς (Σισέ, Παπασταθόπουλο και Βρσάλκο) και πλάγιους μπακ τους Άβιλα και Ρέαμπτσιουκ .

Μέσα στις δοκιμές ήταν και το 4-3-3 και ένα πιο καθαρό 4-2-3-1 με τον Μπιέλ στο “10” και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά στην κορυφή, ωστόσο ο επιθετικός από την Μαυριτανία φαίνεται πως είναι μάλλον η τρίτη επιλογή στην ιεραρχία του προπονητή για να αποτελέσει την αιχμή στην επίθεση. Αυτός που κερδίζει συνεχώς έδαφος είναι ο Χουάνγκ Ουί Τζο ο οποίος την Τρίτη έβγαλε το μέρος του προγράμματος δείχνοντας πως οι ενοχλήσεις στην πλάτη έχουν υποχωρήσει, ωστόσο αν ο Νοτιοκοεράτης δεν τα καταφέρει τότε οι πιθανότητες είναι με τον Μπιελ για να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία  των Χουάνγκ Ινμπομ, Εμβιλά και Μασούρα, αλλά και του Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια.

Το πόσο σημαντικό είναι το ματς για τον Ολυμπιακό φαίνεται και από την κινητοποίηση στις τάξεις του κόσμου. Ελάχιστα είναι τα εισιτήρια (μόλις 4.000) που έχουν μείνει προς διάθεση και όπως όλα δείχνουν αυτά τα εξαντληθούν μέχρι την ώρα αγώνα.

www.bnsports.gr 

 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0