Football Talk

Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση μετά το ντέρμπι, ατομικό ο Κώτσιρας

Παναθηναϊκός: Αποφόρτιση μετά το ντέρμπι, ατομικό ο Κώτσιρας
Μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός ξεκινάει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη Κυριακή (9/10, 19:30).
Σχετικά Άρθρα
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, άφησε ελεύθερους τους ποδοσφαιριστές του την Δευτέρα (3/10) και την Τρίτη ξεκίνησε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Από την προπόνηση φυσικά απών ήταν ο Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος θα απουσιάσει για σχεδόν δυο εβδομάδες.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε αποφόρτιση για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ενώ υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, Ολοκληρώνοντας με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος προπονήθηκε κανονικά, παρά τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, αλλά ο Γιάννης Κώτσιρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Τις επόμενες μέρες πρόκειται να ενταχθεί κανονικά σε ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης και η παρουσία του στο παιχνίδι με την Τρίπολη θα κριθεί τις επόμενες ημέρες.

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0