Football Talk

Χαμός με Γκατσίνοβιτς: Αϊτόρ, Μακέντα, Κόστιτς και ένα σωρό ακόμη ευρωπαίοι ποδοσφαιριστές έστειλαν συγχαρητήρια στον Σέρβο!

Χαμός με Γκατσίνοβιτς: Αϊτόρ, Μακέντα, Κόστιτς και ένα σωρό ακόμη ευρωπαίοι ποδοσφαιριστές έστειλαν συγχαρητήρια στον Σέρβο!

Πλήθος σχολίων κάτω από τη δημοσίευση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο Instagram, με αρκετούς νυν και πρώην συμπαίκτες να σπεύδουν να συγχαρούν τον Σέρβο για την εμφάνιση. Ο «αδερφός» Αϊτόρ και η αποθέωση από Κόστιτς και Μίτροβιτς!

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της ΑΕΚ επί του Ιωνικού στο πρώτο και ιστορικό ματς στην Αγία Σοφία – OPAP Arena.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, όπου ο Σέρβος πέτυχε δύο γκολ, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες από το παιχνίδι, συνοδευόμενες από τη λεζάντα:

«Απίθανη εμφάνιση από την ομάδα. Χαρούμενος που είμαι μέρος της ιστορίας της ΑΕΚ και που σκόραρα το πρώτο γκολ στο καινούριο στάδιο».

Φυσικά, ο κόσμος που αποθέωσε τον Γκατσίνοβιτς στο γήπεδο, το έκανε και στα σχόλια της ανάρτησης, αλλά δεν ήταν ο μόνος. Αρκετοί από τους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ έσπευσαν να σχολιάσουν, με πρώτο και καλύτερο τον αρχηγό της ομάδας, Σέρχιο Αραούχο, ενώ ακολούθησαν και οι Τσούμπερ, Γαλανόπουλος.

Tην παράσταση «έκλεψαν» όμως οι πρώην συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, Αϊτόρ, Μακέντα και Χατζηθεοδωρίδης, με τον Σέρβο της «Ένωσης» να αποκαλεί «αδερφό» τον Ισπανό παίκτη των «πρασίνων».

Βέβαια, δεν έλειψαν τα σχόλια και από αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως ο συμπατριώτης του Γκατσίνοβιτς και παίκτης της Γιουβέντους, Φίλιπ Κόστιτς, ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ και της Άιντραχτ, ντε Γκουζμάν και ο Γκονσάλο Πασιένσια μεταξύ άλλων.

Δείτε την ανάρτηση του Γκατσίνοβιτς και τα σχόλια:

 

 

image1_2.jpeg

image2_2.jpeg

image3.jpeg

image4.jpeg

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0