Football Talk

Μανέ: «Tο να αλλάζεις ομάδα δεν είναι εύκολο, η προσαρμογή μου στην Μπάγερν πάει πολύ καλά»

Μανέ: «Tο να αλλάζεις ομάδα δεν είναι εύκολο, η προσαρμογή μου στην Μπάγερν πάει πολύ καλά»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της UEFA έκανε ο Σαντιό Μανέ όπου αναφέρθηκε στην προσαρμογή του στην Μπάγερν Μονάχου.

Έπειτα από έξι χρόνια, ο Σαντιό Μανέ άφησε την Λίβερπουλ και πήρε μεταγραφή στη Μπάγερν Μονάχου. Ο 30χρονος επιθετικός λίγο καιρό μετά την μετακίνησή του μίλησε στην ιστοσελίδα της UEFA γι'αυτή του την απόφαση αλλά και την προσαρμογή του στους Βαυαρούς.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Η προσαρμογή μου στην Μπάγερν πάει πολύ καλά. Το να αλλάζεις ομάδα δεν είναι εύκολο. Πέρασα οκτώ υπέροχα χρόνια στην Αγγλία, έξι στο Λίβερπουλ και δύο στο Σαουθάμπτον, και τώρα είμαι σε μία άλλη χώρα. Δεν είναι εύκολο γιατί ξαφνικά όλα αλλάζουν, οι άνθρωποι, η προπόνηση, τα πάντα. Δεν είναι καθόλου εύκολο, πρέπει να προσαρμοστώ», τόνισε. «Το ήξερα και δεν εκπλήσσομαι. Γίνεται ακριβώς όπως το φανταζόμουν. Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ φιλόξενοι και όλοι στον σύλλογο είναι υπέροχοι, είμαι πολύ χαρούμενος».

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός αναφέρθηκε και στους νέους του συμπαίκτες, λέγοντας: «Έχουμε πολύ νέο ρόστερ. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που βρίσκομαι σε μια ομάδα με τόσο νέα παιδιά. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πόσο διψασμένοι είναι. Όλοι τους θέλουν να βελτιωθούν και είναι πολύ συγκεντρωμένοι. Οι προπονήσεις είναι ίδιας έντασης με τα παιχνίδια. Είναι εύκολο να αγωνίζομαι δίπλα σε νέους, τόσο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους παίκτες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0