Football Talk

Λέστερ - Νότιγχαμ Φόρεστ 4-0: Η μάχη των «ουραγών» εξέθεσε την ομάδα του Στιβ Κούπερ

Λέστερ - Νότιγχαμ Φόρεστ 4-0: Η μάχη των «ουραγών» εξέθεσε την ομάδα του Στιβ Κούπερ
Την πρώτη της νίκη στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ πανηγύρισε την 3η του Οκτώβρη (!) η Λέστερ σκοράροντας τρεις φορές σε διάστημα 10 λεπτών στο πρώτο μέρος για να πανηγυρίσει με το τελικό 4-0 κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αυτή η προβληματισμένη και ταλαιπωρημένη Λέστερ έφτασε να χρειάζεται το 8ο φετινό της παιχνίδι για να γευτεί την πρώτη της νίκη στην τρέχουσα Πρέμιερ Λιγκ. Την ίδια στιγμή, η Φόρεστ που κάνει παρέα στη Λέστερ στην επικίνδυνη ζώνη, εμφανίστηκε αρκετά κατώτερη των περιστάσεων, αν και ουδείς γνωρίζει τι θα μπορούσε να συμβεί αν έμπαινε το γκολ στη φάση που ο Αγουόνιγι πλάσαρε στο δοκάρι όταν ακόμα δεν υπήρχε σκορ...

Στο 6' ο ΝτούσμπεριΧολ με κεφαλιά από γέμισμα του Μάντισον έστειλε λίγο άουτ την μπάλα στην πρώτη κλασσική ευκαιρία για τη Λέστερ ώστε να πάρει το προβάδισμα. Καλός ρυθμός στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με δεδομένο πως και οι δύο ομάδες ήθελαν πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα για να πάρουν και ανάσα οι προπονητές τους που βρίσκονται υπό πίεση. Οι «αλεπούδες» κατάλαβαν ότι η τύχη τους χαμογελάει όταν στο 22ο λεπτό ο Αγουονίγι έχασε τετ-α-τετ στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί δοκάρι και από εκείνο το σημείο και μετά διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι από τη Λέστερ.

Στο 25ο λεπτό ο Μάντισον με σουτ εκτός περιοχής και εύνοια σε κόντρα στον ΜακΚένα άνοιξε το σκορ, για να έρθει ο Μπαρνς με υπέροχο δεξί σουτ στο 27' να γράψει άμεσα το 2-0. Η Λέστερ συνέχισε σε ρόλο απόλυτου οδηγού έχοντας φυσικά και προβάδισμα ασφαλείας, το οποίο όμως διεύρυναν περισσότερο.

Στο 35' ο Μάντισον με απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον πορτιέρε της Φόρεστ και έγραψε το 3-0 για το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς που είχε βάλει πλέον τις τρομερές γερές βάσεις για την πρώτη νίκη της σεζόν! Η ομάδα του Κούπερ σχεδόν είχε παραδοθεί και με το βαρύ σκορ ήδη στην πλάτη ήταν δύσκολο να βρει αυτοπεποίθηση για να επιχειρήσει οτιδήποτε θετικό στο ματς.

Ο κόουτς της Φόρεστ προσπάθησε ν' αφυπνίσει την ομάδα του με τρεις αλλαγές στην ανάπαυλα και συνέχισε να δοκιμάζει και ν' αλλάζει πράγματα κατά τη διάρκεια του δευτέρου μέρους, ωστόσο, η Λέστερ φαινόταν να ελέγχει την κατάσταση παρά τις όποιες επισκέψεις των αντιπάλων στα καρέ του Γουόρντ. Στο 72ο λεπτό ο Πάτσον Ντακά ήταν εκείνος που έκλεισε το σκορ (4-0) στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με εντυπωσιακό τακουνάκι και μάλιστα με άνεση, για να βάλει το κερασάκι στην πρώτη γλυκιά τούρτα της Λέστερ στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0