Football Talk

Ελίασον: «Ιστορικό ματς σε ένα φανταστικό γήπεδο»

Ελίασον: «Ιστορικό ματς σε ένα φανταστικό γήπεδο»

Δεν έκρυψε τη χαρά του ο Νίκλας Ελίασον για τη νίκη της ομάδας του στην «OPAP Arena». Δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος πριν και κατά τη διάρκεια του ματς.

Η «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της «ένωσης» στο πρώτο παιχνίδι της στο νέο γήπεδο άφησε εκστασιασμένο τον Νίκλας Ελίασον. Μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση στην «OPAP Arena», μοιράζοντας δύο ασίστ, ο Σουηδός μοιράστηκε, σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV, την εμπειρία του νέου γηπέδου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι ένα φανταστικό γήπεδο, όλα είναι κορυφαία από τα αποδυτήρια μέχρι τον αγωνιστικό χώρο. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική ακόμη και από την προθέρμανση. Ήταν απίθανο που κερδίσαμε παίζοντας μπροστά σε τέτοια ατμόσφαιρα».

Σχετικά με το παιχνίδι δήλωσε: «Ήταν ένα καλό ματς για εμάς, ιστορικό σε ένα φανταστικό γήπεδο, με φανταστική ατμόσφαιρα. Χαρούμενος που πήραμε τους τρεις πόντους και οι οπαδοί θα γυρίσουν χαρούμενοι σπίτι τους. Ελπίζω να έχουμε καλή συνέχεια σε αυτό το γήπεδο».

Ενώ τέλος, για την ενσωμάτωσή του στην ομάδα είπε: «Είμαι ακόμη καινούργιος και σε κάθε προπόνηση μαθαίνω τους συμπαίκτες μου και αυτοί εμένα. Κάθε προπόνηση είναι χρήσιμη για να είμαι πιο άνετος με την ομάδα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0