Football Talk

Βερόνα - Ουντινέζε 1-2: Λυτρωτική νίκη στο 94' για τους εξαιρετικούς «μπιανκονέρι»

Βερόνα - Ουντινέζε 1-2: Λυτρωτική νίκη στο 94' για τους εξαιρετικούς «μπιανκονέρι»
Η Ουντινέζε πέρασε νικηφόρα και από την έδρα της Βερόνα, επί της οποίας επικράτησε με σκορ 2-1 για να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της στην Serie A.
Λυτρωτική νίκη για την Ούντινε στην εκτός έδρας αποστολή στην Βερόνα... ώστε να αναρριχηθεί στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ιταλικού πρωταθλήματος. Παρότι οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Ντόιγκ, η αντίδραση ήρθε από τον Μοντιπό, για να καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι να φύγουν χαμογελόντας με λυτρωτή τον Μπιζόλ.
 
Τρομερά άτυχη η Ουντινέζε στο πρώτο μέρος, καθώς έχανε τις ευκαιρίες σωρηδόν, είχε την κατοχή συντρηπτικά υπέρ της... αλλά είδε τους νωχελικούς γηπεδούχους να βρίσκουν δίχτυα. Στο 22ο λεπτό, περίπου στα μισά του ημιχρόνου, ο 20χρονος Σκωτσέζος Ντοίγκ, αμυντικός είδες την μπάλα να προσγειώνεται στο δεξί του πόδι και με περίτεχνο βολέ την έστειλε στην αντίπαλη εστία.
Στο ίδιο τέμπο κύλησε και το δεύτερο 45λεπτο όπουοι φιλοξενούμενη συνέχισαν να παράγουν ευκαιρίες και εν τέλη κατόρθωσα να βρουν την ισοφάριση. Στο 70ο λεπτό και έπειτα από εξαιρετική ομαδική δουλειά ο Ντεουλοφέου έβγαλε τον Μπέτο σε πλεονεκτική θέση, ώστε ο δεύτερος να πλασάρει εύστοχα απέναντι στον Μοντιπό.

Kαι εκεί που φαινόταν ότι οι δύο μονομάχοι θα μοιραζόντουσαν από έναν βαθμό ήρθε ο Μπιζόλ για να στεφθεί ήρωας. Έπειτα από σέντρα του Σάμαρντζιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας και εκτέλεσε με το κεφάλι σωστά... ώστε δικαίως να χαρίσει στην ομάδα του το ροζ φύλλο και την έκτη φετινή της νίκη στην Serie A.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων

Βερόνα: Μοντιπό, Χιέν, Γκιντέρ, Τσεκερίνι, Λάζοβιτς, Ταμέζ, Βελόσο, Ντόιγκ, Βέρντι, Πίκολι, Ανρί

Ουντινέζε: Σιλβέστρι, Μπεκάο, Μπιγιόλ, Πέρες, Περέιρα, Λόβριτς, Γουάλας, Μακένγκο, Ουντότζι, Ντεολοφέου, Σαξές

Aντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0