Football Talk

Ο Αϊτόρ έχει βρει αγαπημένο «θύμα» αλλά δεν είναι ο μόνος! (video)

Ο Αϊτόρ έχει βρει αγαπημένο «θύμα» αλλά δεν είναι ο μόνος! (video)
Μία πολύ ιδιαίτερη σχέση έχει αναπτύξει με τον ΠΑΟΚ ο Αϊτόρ καθώς με το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι της Τούμπας, έφτασε τα πέντε συνολικά κόντρα στους Θεσσαλονικείς! Με αφορμή την παράδοση του Ισπανού άσου το BN Sports παρουσιάζει άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν βρει αγαπημένα «θύματα».
Σχετικά Άρθρα

Ο Αϊτόρ έχει εξελιχθεί φέτος σε πρωταγωνιστή για την ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς οδηγεί τους «πράσινους» στην κούρσα του πρωταθλήματος, έχοντας πετύχει 7 γκολ σε 6 συμμετοχές! Ο Ισπανός εξτρέμ σκόραρε και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη νίκη της ομάδας του στην Τούμπα και έφτασε συνολικά τα 5 γκολ κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά! Με αφορμή αυτή την σχέση... αγάπης του 26χρονου άσου με τον ΠΑΟΚ το BN Sports παρουσιάζει άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών στην Super League. 

Γιουσέφ Ελ Αραμπί - ΑΕΚ  

Δεν θα μπορούσε η λίστα να ξεκινάει με κάποιον άλλον. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί διανύει την τέταρτη σεζόν του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, έχοντας γράψει ιστορία με τους Πειραιώτες, μετρώντας μέχρι στιγμής συνολικά 81 γκολ σε 164 εμφανίσεις. Τα 9 από αυτά τα έχει πετύχει κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία φαίνεται ότι αποτελεί μεγάλη του «αγάπη»! Σε 13 παιχνίδια κόντρα στην Ένωση, ο Μαροκινός στράικερ έχει σκοράρει τέσσερα γκολ στην κανονική διάρκεια και άλλα πέντε στα play offs. Φυσικά κορυφαία στιγμή του ήταν το χατ-τρικ που πέτυχε τον περασμένο Μάιο στο ΟΑΚΑ στη νίκη της ομάδας του με 3-2. 


Σέρχιο Αραούχο - Ολυμπιακός 

Και αν ο Ελ Αραμπί έχει ιδιαίτερη σχέση με την ΑΕΚ, το ίδιο αναμφίβολα έχει και ο Σέρχιο Αραούχο κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Ο Αργεντινός επιθετικός της Ένωσης σε 11 αναμετρήσεις κόντρα στον Ολυμπιακό έχει πετύχει 5 γκολ! Η αρχή είχε γίνει την σεζόν 2016-17 στο ματς Κυπέλλου στο Φάληρο, όταν η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με 2-1. 


Γιώργος Μασούρας - Άρης 

Άλλος ένας άσος του Ολυμπιακού που έχει χτίσει μία ισχυρή παράδοση με κάποια ομάδα της Super League. Ο Γιώργος Μασούρας έχει πετύχει συνολικά 44 γκολ από τότε που έγινε κάτοικος Πειραιά την σεζόν 2018-19. Αγαπημένο του «θύμα». φαίνεται ότι είναι η ομάδα του Άρη, κόντρα στην οποία ο Έλληνας άσος έχει πετύχει 7 γκολ σε 15 μεταξύ τους αναμετρήσεις! Φυσικά τελευταίο του τέρμα κόντρα στους «κίτρινους». είναι εκείνο της φετινής σεζόν, στη Θεσσαλονίκη, το οποίο ωστόσο δεν στάθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. 

Νίκος Καρέλης - ΟΦΗ 

Ο Νίκος Καρέλης έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την φετινή σεζόν με την φανέλα του Παναιτωλικού, έχοντας σε έξι συμμετοχές έξι γκολ, οδηγώντας την ομάδα του Αγρινίου στην πολύ καλή πορεία που κάνει. Ύστερα από την συγκλονιστική εμφάνιση που έκανε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με το χατ-τρικ, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι ο αγαπημένος αντίπαλος για τον Έλληνα επιθετικό! Πλέον μετράει συνολικά 7 γκολ σε 12 αναμετρήσεις κόντρα στον ΠΑΣ, με την ιδιαίτερη σχέση τους να ξεκινάει την σεζόν 2013-14 όταν ακόμη αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα στην πρώτη του συμμετοχή κόντρα στην ομάδα της Ηπείρου, ο Καρέλης είχε σημειώσει δύο γκολ σε διάστημα 28 λεπτών! 

Χερόνιμο Μπαράλες - ΟΦΗ 

Ο ΟΦΗ φαίνεται ότι έχει την... τιμητική του καθώς πέρα από τον Καρέλη ακόμα ένας παίκτης έχει βαλθεί να σκοράρει συνεχώς απέναντί του. Ο Χερόνιμο Μπαράλες έχει καταφέρει να σκοράρει με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης συνολικά 7 γκολ σε 12 αγώνες κόντρα στην ομάδα της Κρήτης και μάλιστα η αρχή έγινε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο! Την σεζόν 2014-15, στον τρίτο του αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ, ο Αργεντινός επιθετικός οδήγησε την ομάδα του σε θρίαμβο καθώς πέτυχε χατ-τρικ στο 6-1 των Αρκάδων για την 25η αγωνιστική της Super League! 




Αντώνης Κεφαλωνίτης
 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0