Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα 1-1: Τέλος στο νικηφόρο σερί των «μερένχες», με… μοιραίο Μπενζεμά!

Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα 1-1: Τέλος στο νικηφόρο σερί των «μερένχες», με… μοιραίο Μπενζεμά!

Η Οσασούνα ήταν αυτή που «φρέναρε» τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είδε το σερί εννέα νικηφόρων αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις από το ξεκίνημα της σεζόν να σταματά!

Χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Οσασούνα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Η «Βασίλισσα» υπέστη την πρώτη απώλεια βαθμών στη σεζόν, αφού είχε το απόλυτο νικών σε εφτά ματς στη La Liga και εννιά σε όλες τις διοργανώσεις συνολικά.  

Ο Βινίσιους Τζούνιορ ήταν αυτός που «άνοιξε» το σκορ στον αγώνα στο 42΄, με το πέμπτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Βραζιλιάνος έκανε μια σέντρα από τα αριστερά, η οποία εξελίχθηκε σε… σουτ και κατέληξε στα δίχτυα.

Ωστόσο, η Οσασούνα κατάφερε να ισοφαρίσει σχεδόν με την επιστροφή των ομάδων από τα αποδυτήρια. Στο 50’ ο Κίκε Γκαρθία με κεφαλιά νίκησε τον Λούνιν, ο οποίος πήρε τη θέση του Κουρτουά κάτω από τα δοκάρια της Ρεάλ.

Ο αγώνας θα μπορούσε να είχε διαφορετική έκβαση βέβαια, αν ο Μπενζεμά είχε ευστοχήσει στο πέναλτι που κέρδισε στο 80’. Ο Γάλλος ανατράπηκε από τον σκόρερ της Οσασούνα, ο οποίος αποβλήθηκε, αλλά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έτσι έχασε την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Πλέον, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν απολαμβάνει μόνη την πρωτιά της βαθμολογίας, αφού «συγκατοικεί» στην κορυφή με την Μπαρτσελόνα!

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Λούνιν, Καρβαχάλ (86’ Μαριάνο), Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Μεντί (75’ Έντερ Μιλιτάο), Τσουαμενί (54’ Βαλβέρδε), Κρόος (74’ Ασένσιο), Θεμπάγιος (54’ Καμαβινγκά), Ροντρίγκο, Μπενζεμά, Βινίσιους Ζούνιορ.

Οσασούνα (Γιαγκόμπα Αρασάτε): Ερέρα, Νάτσο Βιδάλ (82’ Αριδάνε), Ουνάι Γκαρθία, Νταβίδ Γκαρθία, Κρουθ, Μόι Γκόμεθ, Μονκαγιόλα (82’ Μάνου Σάντσεθ), Τορό, Μπράσανατς (69’ Ορόθ), Αμπντέ (69’ Ρουμπέν Πένια), Κίκε Γκαρθία (83’ Μπουντιμίρ).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0