Football Talk

Γιουβέντους – Μπολόνια 3-0: Νίκη «ανάσα» για τον Αλέγκρι (video)

Γιουβέντους – Μπολόνια 3-0: Νίκη «ανάσα» για τον Αλέγκρι (video)

Η Γιουβέντους καιγόταν για τη νίκη κόντρα στη Μπολόνια, η οποία και τελικά ήρθε, με την ομάδα του Αλέγκρι να επικρατεί με 3-0 στην έδρα της και να επιστρέφει στις νίκες έπειτα από τρία σερί ματς στη Serie A.

Επιστροφή στις νίκες για την Γιουβέντους, με τις «ζέβρες» να επικρατούν με 3-0 της Μπολόνια στο Τορίνο και να παίρνουν βαθμολογική ανάσα. Πλήρης υπεροχή των γηπεδούχων σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να έχουν παθητικό ρόλο. Μεγάλοι πρωταγωνιστές στη νίκη των Γιουβεντίνων ήταν οι επιθετικοί της, με τους Φίλιπ Κόστιτς, Ντούσαν Βλάχοβιτς και Αρκάντιους Μίλικ να σκοράρουν και οι τρεις και να δίνουν στην ομάδα τους στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο Κόστιτς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την Γιουβέντους στο 24’ ΄όταν έπειτα από ωραία συνεργασία με τον έτερο Σέρβο Ντούσαν Βλάχοβιτς, κατάφερε να νικήσει τον Σκορούπσκι με ωραίο διαγώνιο σουτ στην αριστερή του γωνία.

Το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Βλάχοβιτς να παίρνει τον ρόλο του εκτελεστή και να δίνει «αέρα» δύο γκολ στην ομάδα του. Στο 59’ ο Σέρβος φορ εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του ΜακΚένι και με κεφαλιά εκτέλεσε τον  Σκορούπσκι.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η στιγμή του Μίλικ να χρηστεί σκόρερ και να διαμορφώσει το τελικό 3-0. Ο Πολωνός βρέθηκε σε καλή θέση βολής και με ένα απίστευτο αριστερό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Με αυτή τη νίκη της η Γιουβέντους έφτασε τους 13 βαθμούς στη Serie A, βρισκόμενη στην 7η θέση της βαθμολογίας, με την Μπολόνια να μένει στους 6 και την 17η θέση.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέσνι, Ντανίλο, Μπονούτσι, Μπρέμερ, Σάντρο, ΜακΚένι (60' Κουαδράδο), Λοκατέλι (77' Μιρέτι), Ραμπιό (77' Ντε Σίλιο), Κόστιτς (60' Παρέδες), Μίλικ (81' Κεν), Βλάχοβιτς

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Ντε Σιλβέστρι (61' Καμπιάζο), Σόσα, Μπονιφάτσι, Λυκογιάννης, Σούτεν (77' Έμπισερ), Ντομίνγκες (61' Μεδέλ), Ορσολίνι, Σοριάνο (77' Φέργκιουσον), Σανσόνε (61' Βινιάτο), Αρναούτοβιτς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0