Football Talk

Μονακό – Ναντ 4-1: Ηχηρό… χαστούκι για τα «καναρίνια» που προβλημάτισαν ξανά!

Μονακό – Ναντ 4-1: Ηχηρό… χαστούκι για τα «καναρίνια» που προβλημάτισαν ξανά!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Ναντ, υπέστη βαριά ήττα με 4-1 σκορ από τη Μονακό για την 9η αγωνιστική της Ligue 1 και βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η Ναντ ταξίδεψε στο Πριγκιπάτο με σκοπό να βρει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα Γαλλίας, ωστόσο όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά ηττήθηκε με 4-1 από τη Μονακό!

Τα «καναρίνια» δεν μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι. Δέχθηκαν δύο γκολ μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα, με τον Μπεν Γιεντέρ να πετυχαίνει χατ-τρικ και να αναδεικνύεται MVP του αγώνα. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League είχε μια πολύ κακή εικόνα στο ματς και ο Αντουάν Κομπουαρέ δέχεται σκληρή κριτική από τους φίλους της ομάδας.

Ο Εμπολό ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’, για να ακολουθήσει το δεύτερο γκολ της Μονακό στο 5’ από τον Μπεν Γιεντέρ. Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε ακόμα μια φορά στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 28’, ενώ ολοκλήρωσε το χατ-τρικ με εκτέλεση πέναλτι στο 62’. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης για τη Ναντ ήρθε από… αντίπαλο στο 78’, όταν ο Κάιο Ενρίκε έστειλε την μπάλα, άθελά του, στα δίχτυα της ομάδας του.   

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μονακό (Π. Κλεμέντ):  Νούμπελ, Βάντερσον (Μαριπάν, 65'), Ντασί, Μπαντιάσιλε (Σαρ, 65'), Ενρίκε, Ντιάτα, Φοφάνα (Ματαζό, 71'), Καμαρά, Γκολόβιν (Μινάμινο, 65'), Εμπολό (Βόλαντ, 46'), Μπεν Γιεντέρ.

Ναντ (Α. Κουμπουαρέ)Λαφόν, Καστελέτο (Κόρτσια, 30'), Τζιρότο, Παλουά,  Απιά, Σισόκο (Ντουσέ, 65'), Τσιριβέλα, Μέρλιν, Γκέσαντ (Μπάμπα, 78'), Γκανάγκο (Μπλας, 65'), Σιμόν (Μοχάμεντ, 65').


Βασίλης Βασιλείου


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0