Football Talk

Βόλος - Άρης 2-0: Έπειτα από Ολυμπιακό και ΑΕΚ... τρίτο θύμα του Μπράτσου οι Θεσσαλονικείς (video)

Βόλος - Άρης 2-0: Έπειτα από Ολυμπιακό και ΑΕΚ... τρίτο θύμα του Μπράτσου οι Θεσσαλονικείς (video)
Σπουδαίο τρίποντο για τον Βόλο, ο οποίος χάρη στους Ντέλετιτς και Μπαριέντος επικράτησε επί του Άρη στην έδρα του με 2-0.
Ένα εξαιρετικό 45λεπτο αρκούσε για τους παίκτες του Κώστα Μπράτσου, ο οποίος είδε την ομάδα του να αγωνίζεται με δέκα παίκτες στο δεύτερο μισό. Προβλημάτισε η εικόνα των Θεσσαλονικιών, οι οποίοι παρά  την αριθμητική τους υπεροχή δεν κατόρθωσαν να πληγώσουν την εστία του Κλέιμαν. Έτσι ο Βόλος έφτασε στην τρίτη του φετινή νίκη και στέρησε για ακόμη μία φορά βαθμούς από το Big 5, έχοντας προηγηθεί η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό και η επικράτηση απέναντι στην ΑΕΚ.

1ο ΗΜΊΧΡΟΝΟ
 
Χορταστικό πρώτο μέρος το οποίο είχε εξαιρετικό ρυθμό, ένταση και δύο τέρματα. Την αρχή έκανε ο Μίλος Ντέλετιτς στο 26ο λεπτό, αφότου προηγήθηκε εξαιρετική προσπάθεια του Οζέγκοβιτς. Ο  επιθετικός του Βόλου κατέβασε όμορφα την μπάλα και με ατομική ενέργεια βγήκε αντιμέτωπος με τον Κούεστα, ο οποίος του έβαλε στοπ, αλλά είδε τον 29χρονο Σέρβο να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει με κεφαλιά.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ακολούθησε και δεύτερο χτύπημα, όταν ο Μπαριέντος έστησε την μπάλα στην λευκή βούλα, για να την στείλει στο δεξί παράθυρο της εστίας του Άρη.
 
Κάπως έτσι η αναμέτρηση απέκτησε νεύρα, καθώς ένα τέταρτο πριν την συμπλήρωση των 45', ξέσπασε σύρραξη από καυγά του Ντιόπ με τον Τσοκάνη. Αμφότεροι δέχτηκαν κίτρινη κάρτα, ενώ λίγες στιγμές αργότερα τιμωρήθηκε και ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος, για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Αφρικανό μέσο του Άρη.

2ο ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Η επιστροφή από την ανάπαυλα βρήκε τους γηπεδούχους να σημειώνουν και τρίτο τέρμα, με το VAR ωστόσο να του στερεί την χαρά. Πρόκειται για φάση στο 47ο λεπτό, όπου ο Πάολο Φερνάντες χόρεψε την αντίπαλη άμυνα και έβγαλε τον Μεθκουίδα προ κενής εστίας.  Οκτώ λεπτά αργότερα ήρθε η ώρα του Βόλου για να αγχωθεί. Ο Άλχο είδε τον Πάλμα να βγαίνει μόνος του τετ α τετ και τον ανέτρεψε από πίσω, ανγκάζοντας τον διαιτητή να τον αποβάλλει. 


Έτσι οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου οπισθοχώρησαν και έδωσαν χώρο στον Άρη για να επιτεθεί. Τόσο η άμυνα, όσο και ο εξαιρετικός Κλέιμαν κατόρθωσαν με αυταπάρνηση να κρατήσουν ανέπαφη της εστία τους, με μεγάλο άτυχο τον Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο βιρτουόζος μεσοεπιθετικός του Άρη άγγιξε δύο φορές το γκολ (67' και 90' αντίστοιχα), μέσω απευθείας εκτελέσεων κόρνερ, με τον πορτιέρε των γηπεδούχων να του στερεί την χαρά. Ούτε ο Ζερβίνιο (που πέρασε ως αλλαγή) κατόρθωσε να βρει δίχτυα, όταν στο 88ο λεπτό αστόχησε από πλεονεκτική θέση. 

Ο MVP

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Μπαριέντος. Πέραν του πέναλτι που διεύρυνε το προβάδισμα, έκανε εξαιρετική δουλειά στο κέντρο, στην αρχή συνεισφέροντας στο παραγωγικό παιχνίδι και μετά στο ανασταλτικό.... όπου ο Βόλος τον χρειάστηκε.
 
Η φάση του αγώνα 

Τα πάντα θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει σε περίπτωση που η απευθείας εκτέλεση του Μαντσίν στο 67ο λεπτό κατέληγε στα δίχτυα του Βόλου. Μία πανέμορφη ενέργεια που είχε άδοξη κατάληξη χάρη στον Κλέιμαν, ο οποίος κατόρθωσε να κρατήσει το ασφαλές 2-0 για την ομάδα του.
 
Οι ενδεκάδες
 
Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Κουές, Σιέλης, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μεζκουίντα (64' Ματίγια), Π. Φερνάντες, Ντέλετιτς (70' Πίρινεν), Οζέγκοβιτς
 
Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Μαζικού, Πίρσμαν (46' Ενκουλού), Φαμπιάνο, Ντιόπ (46' Γκαρσία), Νταμπό (68' Γκρέι), Μάνου Γκαρθία, Μαντσίνι, Ιτούρμπε (79' Καμάτσο), Πάλμα (74' Ζερβίνιο)

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0