Football Talk

Λιντς – Άστον Βίλα 0-0: Δοκάρι ο Κουτίνιο και… ισοπαλία στο Έλαντ Ρόουντ! (video)

Λιντς – Άστον Βίλα 0-0: Δοκάρι ο Κουτίνιο και… ισοπαλία στο Έλαντ Ρόουντ! (video)

Μία από τις καλύτερές της φετινές εμφανίσεις, πραγματοποίησε η Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ, με τους «χωριάτες» να μην μετουσιώνουν όμως σε γκολ την υπεροχή τους και να αναδεικνύονται ισόπαλοι χωρίς γκολ (0-0) στο Έλαντ Ρόουντ. Πλήγμα η κόκκινη που αντίκρισε ο Σινιστέρα για τα «παγώνια», είχε δοκάρι ο Κουτίνιο για το… τρίποντο των φιλοξενούμενων!

Μπορεί η Άστον Βίλα να μην έχει πείσει απόλυτα μέχρι σήμερα με τις εμφανίσεις της υπό τις οδηγίες του Στίβεν Τζέραρντ, παρουσιάζοντας διαρκώς μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοσή της, όμως στο Έλαντ Ρόουντ ήταν διαφορετική.

Πίεσε, προσπάθησε, έψαξε το γκολ, αλλά το τελικό 0-0, απλώς σηματοδοτεί πως παραμένει για 3ο σερί παιχνίδι αήττητη στην Premier League, μετρώντας δύο ισοπαλίες και μία νίκη επί της Σαουθάμπτον, αλλά και δύο συνεχόμενα clean sheet.

Κόντρα στη Λιντς, ήταν καλύτερη από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και το βασικότερο επίτευγμά της, είναι το γεγονός πως κατόρθωσε να περιορίσει επιθετικά τους γηπεδούχους, που ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος, δίχως εντός εστίας τελική προσπάθεια.

Ωστόσο, η Λιντς εμφανίστηκε έτοιμη να απειλήσει περισσότερα στην επανάληψη, αλλά τα… φτερά της κόπηκαν γρήγορα. Έμεινε με «10», λόγω της πρώτης αποβολής του Σινιστέρα επί αγγλικού εδάφους και από εκεί και πέρα, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, ώστε να αποφύγει την δεύτερη σερί ήττα της σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Και τα κατάφερε, βασιζόμενη και στην τύχη, καθώς στο 51ο λεπτό, ο Κουτίνιο σημάδεψε το δοκάρι του Μελιέ, με συνέπεια το 0-0 να μείνει μέχρι τέλους και να σηματοδοτήσει την 3η ισοπαλία των δύο ομάδων στην εν λόγω έδρα στα 5 τελευταία ματς τους και την πρώτη δίχως γκολ, μετά από 19 χρόνια.

Λιντς: Μελιέ, Κρίστενσεν (68’ Έιλινγκ), Κοχ, Κούπερ, Στρούικ, Άνταμς, Ρόκα (58’ Φίρπο), Χάρισον (79’ Σάμερβιλ), Άαρονσον (79’ Κλιχ), Σινιστέρα, Ροντρίγκο (68’ Μπάμφορντ)

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Γιανγκ, Κόνσα, Μινγκς, Αουγκούστινσον (45+4’ Μπέντναρεκ), Ράμσεϊ (83’ Ινγκς), Ντάγκλας Λουίς, ΜακΓκιν, Μπέιλι (64’ Μπουεντία), Κουτίνιο, Γουότκινς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0