Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Καμία «τεσσάρα» στο ημίχρονο ιστορικά, εκτός έδρας, πριν τον Τεν Χαγκ – Δύο σε οκτώ ματς με τον Ολλανδό!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Καμία «τεσσάρα» στο ημίχρονο ιστορικά, εκτός έδρας, πριν τον Τεν Χαγκ – Δύο σε οκτώ ματς με τον Ολλανδό!

Από 40 κύματα φαίνεται πως θα περάσει η θητεία του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τουλάχιστον στο ξεκίνημά της, αν αναλογιστεί κανείς τα αποτελέσματα που λαμβάνουν χώρα. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως η «τεσσάρα» στο ημίχρονο από τη Μπρέντφορντ, ήταν η πρώτη στην ιστορία της ομάδας, για να έρθει και η δεύτερη, με τον ίδιο στον πάγκο, μέσα σε μερικές εβδομάδες!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε το 188ο ντέρμπι του Μάντσεστερ, για τον Έρικ Τεν Χαγκ, στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, με τον Ολλανδό προπονητή να είναι παρών στο μεγαλύτερο σκορ αθροιστικά που έλαβε χώρα μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά με το αποτέλεσμα να είναι ολότελα αρνητικό.

Δεν είναι μόνο τα έξι γκολ, δεν είναι μόνο το γεγονός πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαθέτει την χειρότερη ανασταλτική λειτουργία από κάθε σύλλογο που απαρτίζει την πρώτη επτάδα, δεν είναι ότι η Σίτι την κέρδισε για πρώτη φορά μετά από 9 χρόνια σε τρεις σερί περιπτώσεις.

Είναι ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» δέχθηκαν εκ νέου, τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Δύο από τον Φιλ Φόντεν και δύο από τον Έρλινγκ Χάαλαντ, βιώνοντας και πάλι τον εφιάλτη της Μπρέντφορντ, που είχε σηματοδοτήσει μόλις την πρώτη φορά στην ιστορία τους, που οδηγήθηκαν με 4-0 κατά τους, στα αποδυτήρια.

Και η ιστορία επαναλήφθηκε, με τον Έρικ Τεν Χαγκ να είναι παρών και στις δύο περιπτώσεις, με το αποτέλεσμα στην δεύτερη, κόντρα στη Σίτι, να είναι σαφώς, ακόμη πιο «καταστροφικό». Ο λόγος; Διότι μιλάμε για έξι γκολ, που φέρνουν στο μυαλό το ματς με τον Μάριο Μπαλοτέλι και κρατούν στο -9 από την 1η θέση τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συμπέρασμα; Καμία τεσσάρα για τη Γιουνάιτεντ σε ημίχρονο εκτός έδρας ματς, πριν την έλευση Τεν Χαγκ, δύο σε διάστημα οκτώ αγωνιστικών με αυτόν στον πάγκο. Προβληματισμός…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0