Football Talk

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-0: Πρώτη νίκη για τους Αρκάδες του Μεταξά!

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 2-0: Πρώτη νίκη για τους Αρκάδες του Μεταξά!

«Καθάρισε» από το πρώτο μέρος ο Αστέρας Τρίπολης τον ΟΦΗ και πανηγύρισε τη πρώτη του νίκη στη φετινή Super League (2-0).

 

Οι Αρκάδες υποδέχθηκαν τον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και τον νίκησαν με 2-0, για να γευτούν τη πρώτη τους νίκη στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα, μετά από τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα. 

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο τα πρώτα δέκα λεπτά, όμως από εκεί και έπειτα ο Αστέρας ανέλαβε τη ηνία του παιχνιδιού και στο 19’ άνοιξε το σκορ με τον Τιλίκα, που έκανε το κοντρόλ με το στήθος και με το που έσκασε η μπάλα στο χορτάρι έπιασε ένα δυνατό δεξί σουτ κάνοντας το 1-0, από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Ενώ στο 45’ o Μπαράλες δίνει αριστερά στον Μπαρτόλο, εκείνος βρίσκει τον Γκαρντάφσκι κι ο Γερμανός με πλασέ στην κίνηση γράφει το 2-0 πρώτου ημιχρόνου δίνοντας μεγάλο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του. 

2Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Στο δεύτερο μέρος ο Γκαρντάφκι έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 στο 59’, όταν πήρε τη μπάλα από το λάθος του Ντιουσέ, έκανε τη σέντρα και ο Μπαράλες με κεφαλιά είδε τον Στίβενς να του λέει «όχι» εντυπωσιακά.

Μάλιστα, στο 63’ ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ σταμάτησε και τον Μπαρτόλο. Οι Κρητικοί δεν έδειξαν δείγματα για να μειώσουν το σκορ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι και τελικά ηττήθηκαν χωρίς καν να βρουν δίχτυα.

Ο MVP

Ο Μπαρτόλο πρέπει να θεωρείται ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, καθώς δημιούργησε τα δύο γκολ της ομάδας του με ασίστ.  

Η φάση του αγώνα  

Μία πολύ όμορφη ευκαιρία ήρθε στο 59’ από του γηπεδούχους με τον Στίβενς να επεμβαίνει και να κρατάει το 2-0 με τρομερά αντανακλαστικά.

Οι ενδεκάδες: 

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Ιγκλέσιας (75’ Βαλιέντε), Ντομίνγκεθ (46΄Στάνκο), Τιλίκα, Γκαρντάφσκι (65’ Ρέγκις), Μπαρτόλο (75’ Μπερτόγλιο), Μπαράλες 

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στίβενς, Βούρος, Διαμαντής, Λάρσον, Μπαλογιάννης (73’ Θοράρινσον), Μεγιάδο (46’ Τόραλ), Περέα, Ντιουσέ (62’ Στάικος), Ντικό (57’ Ντικό), Ντουρμισάι (46’ Μπιφούμα), Γκερέρο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0