Football Talk

Τραγωδία στην Ινδονησία: Στους 174 οι νεκροί, πάνω από 180 οι τραυματίες!

Τραγωδία στην Ινδονησία: Στους 174 οι νεκροί, πάνω από 180 οι τραυματίες!
Τα χθεσινά επεισόδια σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Ινδονησία άφησαν πίσω τους 174 νεκρούς και περισσότερους από 180 τραυματίες, σύμφωνα με τους πρώτους, τραγικούς απολογισμούς.
Οι αρχές της Ινδονησίας εξέδωσαν και δεύτερη ανακοίνωση, κάνοντας τον τραγικό απολογισμό, των χθεσινών επεισοδίων που εκτυλίχθηκαν στην αναμέτρηση της Αρέμα με την Περσέμπαγια (01/10).

Οι νεκροί ανέρχονται πλέον στους 174, από 129 που ήταν στον πρώτο απολογισμό, ενώ οι τραυματίες υπολογίζεται πως ξεπερνούν τους 180! Υπενθυμίζεται πως μετά την ήττα της Αρέμα με 3-2, οπαδοί της μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με την αστυνομία να προχωρά σε χρήση δακρυγόνων. Το πλήθος προσπάθησε να διαφύγει, συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός ατόμων σε μικρό χώρο και πολλοί πέθαναν από ασφυξία.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Ασφάλειας της χώρας, υπήρχαν 4.000 περισσότεροι άνθρωποι στις εξέδρες, απ' ό,τι θα έπρεπε. Πρόκειται για κάτι που θα εξεταστεί κατ' εντολή του προέδρου της χώρας. Έως τότε, στο πρωτάθλημα της χώρας μπαίνει «λουκέτο». Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες σε αγώνα ποδοσφαίρου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0