Football Talk

Έμπολι - Μίλαν 1-3: Από την «κόλαση» στον παράδεισο και σε απόσταση... αναπνοής από την κορυφή! (video)

Έμπολι - Μίλαν 1-3: Από την «κόλαση» στον παράδεισο και σε απόσταση... αναπνοής από την κορυφή! (video)
Η Μίλαν γλίτωσε το... κάζο κόντρα στην Έμπολι (01/10, 3-1), σε ένα επικό ματς με τρία γκολ στις καθυστερήσεις!

«Έπαιξε» με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε. Η Μίλαν βρήκε τον τρόπο απέναντι στην Έμπολι και κατάφερε να μην αφήσει βαθμούς για 2η σερί αγωνιστική στη Serie A.

Αντιθέτως, παρότι βρέθηκε από τον «παράδεισο» του Ρέμπιτς (79') στην.... κόλαση του Μπαϊράμι (90+2'), με ένα γκολ του Μπάλο Τουρέ στο 90+4' κι ένα του Λεάο στο 90+7', επικράτησε με 3-1 (01/10), επέστρεψε στις νίκες και στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας.


Η Μίλαν λίγο έλειψε να «ανοίξει» το σκορ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του ματς, ωστόσο, ο Ζιρού αστόχησε στο 7' και ο Λεάο δύο λεπτά αργότερα (9'), νικήθηκε από τον Βικάριο.

Η πίεση συνεχίστηκε στο πρώτο μέρος, αλλά ούτε ο Σάλεμακερς στο 23ο λεπτό κατάφερε βρει δίχτυα, με τον γκολκίπερ της Έμπολι να δηλώνει ξανά «παρών».

Με τους φιλοξενούμενους να σπαταλούν όποια καλή ευκαιρία τους παρουσιαζόταν, η Έμπολι «ξεμύτισε» από την άμυνά της και έφτασε κοντά στο γκολ, τόσο στο 48ο λεπτό, όσο και στο 55ο. Και στις δύο περιπτώσεις, όμως, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Ταταρουσάνου.

Στο 58' οι «ροσονέρι» είχαν τη μεγαλύτερή τους ευκαιρία στο ματς. Ο Ζιρού εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι κι απλώς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

 

Εν τέλει, ο Άντε Ρέμπιτς, έξι λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε τη λύση. Ο Λεάο «χόρεψε» την άμυνα της Έμπολι και με τακουνάκι έδωσε έτοιμο γκολ στον Κροάτη επιθετικό, που δεν λάθεψε, κάνοντας το 1-0.

 

Το ματς φάνηκε να τελειώνει εκεί, αλλά δεν. Αρχικά, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπαϊράμι έδειξε έτοιμος να «σοκάρει» τη Μίλαν, ισοφαρίζοντας με απευθείας εκτέλεση φάουλ.


Ωστόσο, ο Μπάλο Τουρέ είχε άλλη άποψη. Στο 90+4' έφερε το ματς ξανά προς τη μεριά της Μίλαν, με τον Λεάο να διαμορφώνει τρία λεπτά αργότερα, το τελικό σκορ της αναμέτρησης στο 3-1 (01/10). Ενός ματς του οποίου οι καθυστερήσεις αρκούσαν για να εμφανιστούν όσα απουσίαζαν για 75 λεπτά!

 


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Έμπολι (Πάολο Ζανέτι): Βικάριο, Στογιάνοβιτς, Ντε Βίντερ, Λουπέρτο, Παρίσι, Χάας (83' Καμπιάγκι), Γκράσι (45+1' Μάριν), Χέντερσον (59' Μπαϊράμι), Πιάτσα (59' Μπαντινέλι), Σατριάνο (83' Ντέστρο), Λάμερς

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ταταρουσάνου, Καλάμπρια (39' Καλουλού), Κιάερ (73' Ντεστ), Τομόρι, Μπάλο Τουρέ, Τονάλι, Μπενασέρ, Σαλεμάκερς (33' Κρούνιτς), Ντε Κέτελαρ (73' Ντίας), Λεάο, Ζιρού (73' Ρέμπιτς)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0