Football Talk

Γουλβς: Στην «πόρτα» της εξόδου ο Λάζε, υποψήφιος ο Πέδρο Μαρτίνς!

Γουλβς: Στην «πόρτα» της εξόδου ο Λάζε, υποψήφιος ο Πέδρο Μαρτίνς!
Ο Μπρούνο Λάζε αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Γουλβς, με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, να παρουσιάζεται ως ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του.

Ο απολογισμός της Γουλβς του Μπρούνο Λάζε στην έναρξη της φετινής σεζόν, είναι εξίσου τραγικός, με αυτόν στο κλείσιμο της περσινής. Με μία νίκη σε 15 παιχνίδια, ο 46χρονος Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να «αφήσει» τα ηνία των «λύκων», με τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, να μοιάζει ως ένας από τους πιθανότερους αντικαταστάτες του, όπως αναφέρουν πληροφορίες του BN Sports.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου «χρεώνουν» στον Λάζε τον πάρα πολύ φοβισμένο τρόπο αντιμετώπισης του αγώνα, αλλά και το γεγονός πως δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευθεί την ποιότητα των παικτών που διαθέτει, από το κέντρο και μπροστά.

Σε κάθε περίπτωση, η περίπτωση Μαρτίνς εξετάζεται σοβαρά, με τον συμπατριώτη του και νυν γκολκίπερ της Γουλβς, Πέδρο Σα, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Ολυμπιακό από το 2018 έως το 2021, να «παίζει» τον ρόλο του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0