Football Talk

ΠΑΟΚ: Το προσωπικό στοίχημα του Λουτσέσκου και η ώρα «εκδίκησης» στην Τούμπα

ΠΑΟΚ: Το προσωπικό στοίχημα του Λουτσέσκου και η ώρα «εκδίκησης» στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ παίζει το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στην έδρα του ενάντια σε έναν αντίπαλο (Παναθηναϊκός) που τον νίκησε στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Λουτσέσκου να ψάχνει να πάρει το… αίμα του πίσω.

Γράφει ο Φοίβος Πεφάνης

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον «Δικέφαλο του Βορρά» μετά την διακοπή των Εθνικών Ομάδων, κόντρα στον πρωτοπόρο με το απόλυτο (5/5) Παναθηναϊκό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ διένυσε μία… περίεργη εβδομάδα με τραυματισμούς σε θέσεις που «πονάει», όπως στην άμυνα με τον Κουλιεράκη και στην επίθεση με τον Τόμας, ο οποίος υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού και θα χάσει όλα τα σημαντικά ματς του Οκτωβρίου. 

Ωστόσο, ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλείται να βρει λύσεις, έτσι ώστε να νικήσει τον Παναθηναϊκό, να πάρει το πρώτο ντέρμπι της σεζόν και να φτάσει στο -1 από την κορυφή. 
IMG_4495.JPG

Η Τούμπα «διψάει» για… εκδίκηση

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να «αγκαλιάσει» την ομάδα για αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι και ετοιμάζεται να κάνει το sold out. Μία αναμέτρηση που πέραν από πολύ βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει μία μορφή… εκδικητικού χαρακτήρα, μιας και άπαντες θέλουν τη νίκη για την άτυπη ρεβάνς του περσινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδος.

Με όπλο την Τούμπα, οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να συνεχίσουν τη παράδοση που έχουν «χτίσει» τα τελευταία έτη. Καθώς, τα τελευταία πέντε χρόνια μετράνε οκτώ ματς αήττητα για το πρωτάθλημα (πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες). 

Αναλυτικά οι τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις στη Τούμπα για τη Super League:

17/5/2022 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0

6/2/2022 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1 

25/4/2021 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-0 

20/12/2020 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1 

8/7/2020 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 0-0 

3/11/2019 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-2 

29/10/2018 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0 

10/12/2017 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 4-0 

IMG_4493.jpg 

Τι ετοιμάζει ο Λουτσέσκου 

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής μετά τον τραυματισμό του με την Εθνική Ομάδα και τη θέση του διεκδικούν οι Νάσμπεργκ, Κάργας. Από εκεί και έπειτα, ο Βιεϊρίνια είναι πολύ πιο πιθανό να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Τσαούση, όπως και στο ματς με τον ΟΦΗ.

Στο κέντρο οι Ντάντας-Κούρτιτς θα βρίσκονται πίσω από τον Αουγκούστο, που έχει το προβάδισμα αντί των Ελ Καντουρί-Μπίσεσβαρ, μετά και την ανανέωση συμβολαίου του. 

Ενώ η μπροστινή τριάδα θα γράφει τα ονόματα των Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ και Ολιβέιρα. Μάλιστα, πιθανότητες για να πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή έχει και ο Γκορντεζιάνι, που ανέβηκε εκτάκτως στην πρώτη ομάδα μετά τον τραυματισμό του Τόμας. 

Αναλυτικά η πιθανή 11άδα του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ (Κάργας), Βιεϊρίνια, Ντάντας, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0