Football Talk

Ίντερ - Ρόμα 1-2: Ανατροπάρα με Σμόλινγκ και... κάτω οι «νερατζούρι»! (video)

Ίντερ - Ρόμα 1-2: Ανατροπάρα με Σμόλινγκ και... κάτω οι «νερατζούρι»! (video)
Ο Κρις Σμόλινγκ χάρισε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη στη Ρόμα κόντρα στην Ίντερ (01/10, 2-1), «βυθίζοντας» ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία τους «νερατζούρι»!
Η Ρόμα ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Serie A! Επικράτησε με σκορ 2-1 (01/10) εκτός έδρας της Ίντερ, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα, μετά το «στραπάτσο» στο Ολίμπικο, κόντρα στη φορμαρισμένη και πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, Αταλάντα!

Ο Σμόλινγκ ήταν ο «χρυσός» σκόρερ (76'), ολοκληρώνοντας την ανατροπή για τους Ρωμαίους, παρότι οι «νερατζούρι» προηγήθηκαν με τον Ντιμάρκο στο 30ο λεπτό. Ενδιάμεσα, ο Πάουλο Ντιμπάλα, με φοβερό σουτ στην κίνηση, είχε φέρει το ματς στα ίσα (39').

Η Ίντερ μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και βρήκε δίχτυα μόλις στο 10ο λεπτό. Ωστόσο, ο σκόρερ, Έντιν Τζέκο, ήταν εκτεθειμένος και το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Είκοσι λεπτά αργότερα, όμως, με τη συμπλήρωση της πρώτης μισής ώρας (30'), ο Ντιμάρκο «άνοιξε» το σκορ, με τον Ρουί Πατρίσιο να φέρει μερίδιο ευθύνης.

Οι φιλοξενούμενοι «προειδοποίησαν» με τον Σπινατσόλα στο 38' κι εν τέλει, ισοφάρισαν ένα λεπτό αργότερα (39'), με τον Πάουλο Ντιμπάλα να πιάνει ένα φοβερό σουτ στην κίνηση για το 1-1!

Το δεύτερο μέρος δεν ξεκίνησε με την ορμή του πρώτου, αλλά στην πρώτη καλή στιγμή σε αυτό, λίγο έλειψε να υπάρξει γκολ. Ο Χακάν Τσαλχάνογλου εκτέλεσε το φάουλ στο 63ο λεπτό, όμως είδε την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.

Εν τέλει, η Ρόμα βρήκε τον «λυτρωτή» της στο πρόσωπο του Κρις Σμόλινγκ.

Στο 76ο λεπτό, ο Άγγλος σέντερ μπακ με καρφωτή κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ, ολοκλήρωσε την ανατροπή και «υπέγραψε» το 2-1 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (82' Γκόζενς) Ντάμφρις (81' Μπελανόβα), Μπαρέλα, Ασλάνι (78' Μκίταριαν), Τσαλχάνογλου (78' Κορέα), Ντιμάρκο (88' Καρμπόνι), Τζέκο, Λαουτάρο

Ρόμα (Σαλβατόρε Φότι): Πατρίσιο, Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεζ, Τσελίκ, Κριστάντε, Μάτιτς, Σπινατσόλα, Τζανιόλο (86' Μπελότι), Ντιμπάλα (58' Έιμπραχαμ), Πελεγκρίνι (82' Καμαρά)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0