Football Talk

Bundesliga: Χάνει έδαφος η Ντόρτμουντ – Σταμάτησε το «τρένο» της Ουνιόν, σκόραρε αλλά ηττήθηκε ο Μαυροπάνος!

Bundesliga: Χάνει έδαφος η Ντόρτμουντ – Σταμάτησε το «τρένο» της Ουνιόν, σκόραρε αλλά ηττήθηκε ο Μαυροπάνος!

Συνεχίζει να δυσκολεύεται εκτός έδρας η Ντόρτμουντ, ήττα με 3-2 από τη Κολωνία. Επιβλητική νίκη της Άιντραχτ που έδωσε τέλος στο αήττητο της Ουνιόν Βερολίνου (2-0). Νίκη με 2-1 για την αντίπαλο του Ολυμπιακού, Φράιμπουργκ, κόντρα στην Μάιντς. Βέρνερ και Ενκουνκού έδειξαν εκ νέου το δρόμο της νίκης στη Λειψία για το 4-0 επί της Μπόχουμ. Δεν ήταν αρκετό το γκολ του Μαυροπάνου για τη Στουτγκάρδη που «λύγισε» στο τέλος, 3-2 η Βόλφσμπουργκ.

Και τι δεν έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου για την 8η αγωνιστική της Bundesliga, με την Ουνιόν Βερολίνου να γεύεται τη πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, την Ντόρτμουντ να πραγματοποιεί ένα «εφιαλτικό» δεύτερο ημίχρονο και τον Μαυροπάνο να βρίσκει δίχτυα!

Η Ντόρτμουντ φιλοξενήθηκε από τη Κολωνία και ο Μπραντ έβγαλε το «λαγό» από το καπέλο στο 31ολεπτό για το 1-0, ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια. 

Ωστόσο, στο 2ο μέρος, δύο γρήγορα γκολ των Κάιντς (53’) και Τίγκες (56’) ανέτρεψαν το εις βάρος 1-0 της Κολωνίας σε 2-1. Ενώ το 3-1 έγραψε ο Λιούμπιτσιτς στο 71’. Οι Βεστφαλοί μείωσαν σε 3-2 στο 78’ χάρη στο αυτογκόλ του Σχμίτς, αλλά έφυγαν και πάλι με... άδεια χέρια. 

Στο Φράιμπουργκ, η αντίπαλος του Ολυμπιακού δεν δυσκολεύτηκε ενάντια στη Μάιντς και από το πρώτο ημίχρονο είχε «καθαρίσει» χάρη στα δύο γκολ των Γρέγκοριτς (3’) και Κιερέ (37’), ακόμα και αν ο Μάρτιν απλά μείωσε σε 2-1 στο 52’. 

Την ίδια ώρα, η Άιντραχτ υποδέχθηκε την πρωτοπόρο Ουνιόν Βερολίνου και το πολύ καλό πρώτο μέρος που πραγματοποίησε με τα γκολ των Γκέτσε (12’) και Λίντστρομ (42’) ήταν αρκετά για να βάλουν τις βάσεις για το τρίποντο.

Παράλληλα, η Λειψία έκανε ότι ήθελε την Μπόχουμ με τον σούπερ-Βέρνερ να σκοράρει δύο φορές και τον Ενκουνκού να μη λείπει ούτε και αυτός από τη λίστα των σκόρερ, με ισάριθμα γκολ. 

Τέλος, Βόλφσμπουργκ και Στουτγκάρδη πρόσφεραν θέαμα στο πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ αμφότερες (2-2). Μάλιστα το 2-2 σημείωσε ο Έλληνας αμυντικός Κωνσταντίνος Μαυροπάνος στο 45+1’ με όμορφη καρφωτή κεφαλιά. 

Αλλά οι γηπεδούχοι άφησαν το καλύτερο για το τέλος, με τον Γκέρχαρντ να διαμορφώνει το τελικό 3-2 στο 90+1’. 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0