Football Talk

Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν 4-0: «Αγριεμένη» επιστροφή στις νίκες για τους Βαυαρούς με σούπερ Μουσιάλα! (video)

Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν 4-0: «Αγριεμένη» επιστροφή στις νίκες για τους Βαυαρούς με σούπερ Μουσιάλα! (video)

Ντέρμπι ήταν παλιά, πλέον μόνο στα χαρτιά. Η Μπάγερν Μονάχου «φιλοδώρησε» με 4-0 τη Λεβερκούζεν και επέστρεψε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στη Γερμανία.

Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη για τη Μπάγερν είναι πολλές και φρόντισε να το κάνει κατανοητό σε όλους, κυρίως στις «ασπιρίνες». Η αρμάδα του Νάγκελσμαν δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Λεβερκούζεν, «σκορπώντας την στους 4 ανέμους» (4-0) το βράδυ της Παρασεκυής (30/9) στο Μόναχο.. Εξαιρετικό για ένα ακόμα παιχνίδι το «χρυσό» wonderkid των Βαυαρών, Τζαμάλ Μουσιάλα, με ένα γκολ και δύο ασίστ. Με τη νίκη αυτή, οι Βαυαροί πλησίασαν στην κορυφή (-2 από την Ουνιόν Βερολίνου) αλλά με ματς περισσότερο.

Η γηπεδούχος ήταν σοβαρή και «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την… μπουγάδα. Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς, όταν ο Μουσιάλα γύρισε τη μπάλα από τα αριστερά, βρήκε στο ύψος του πέναλτι τον αμαρκάριστο Λιρόι Σανέ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Από δημιουργός, εκτελεστής ένα τέταρτο της ώρας αργότερα. Ο χαρισματικός πιτσιρικάς, παρόλο που βρέθηκε σε δύσκολη θέση στο 17’, κέρδισε τον Λούκας Χραντέσκι και έφτασε τις 11 συμμετοχές σε γκολ, σε ισάριθμες παρουσίες.

Η πρωταθλήτρια δεν «κατέβασε ταχύτητα» και συνέχιζε να εκμεταλλεύεται τα κενά στην άμυνα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, σημειώνοντας και τρίτο τέρμα. Αυτή τη φορά, ο Μανέ ήταν ο «δράστης» με μία όμορφη προσποίηση και «ξερό» σουτ στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Φινλανδού.

Η «σεμνή τελετή» ολοκληρώθηκε στο 84’. Ο Μίλερ, ο οποίος νωρίτερα είχε φτάσει τις 100 ασίστ στη Bundesliga από τη σεζόν 2015-16, είπε «ευχαριστώ» στο δώρο του Χραντέτσκι και έκανε το τελικό, 4-0. Πριν από αυτό, είχε ακυρωθεί σωστά δεύτερο γκολ του Μανέ, αφού είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Ντε Λιχτ.

Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0