Football Talk

Το ταξίδι του Ηλία για να βρεθεί στα εγκαίνια της ΑΕΚ: 7.500 χιλιόμετρα, 3 μέσα μεταφοράς, 60 ώρες ταξίδι!

Το ταξίδι του Ηλία για να βρεθεί στα εγκαίνια της ΑΕΚ: 7.500 χιλιόμετρα, 3 μέσα μεταφοράς, 60 ώρες ταξίδι!

Όταν λέει πως έκανε τον γύρο της Ευρώπης για να δει την ΑΕΚ το εννοεί ο Κύπριος φίλος της Ένωσης που εξιστόρισε αποκλειστικά στο ΒΝ Sports την… Οδύσσεια του προκειμένου να δώσει το παρόν στα εγκαίνια της “Αγιας Σοφιάς”.

Σχετικά Άρθρα

Ο Ενωσίτης οπαδός λοιπόν, φοιτητής στο Κουρσκ στη νοτιοδυτική Ρωσία κοντά στα σύνορα με Ουκρανία και Λευκορωσία ξεκίνησε το ταξίδι του την Κυριακή. Πήρε το τρένο και μετά από 1.230 χιλιόμετρα και 15 ώρες ταξίδι έφτασε στην Αγία Πετρούπολη στα βόρεια της χώρας.

Από εκεί πήρε λεωφορείο για την πρωτεύουσα της Εσθονίας, Ταλίν, περίπου 370 χιλιόμετρα απόσταση την οποία όμως λόγω των ελέγχων στα σύνορα χρειάστηκε 8 ώρες για να πραγματοποιήσει!

Από εκεί και μετά από 10ωρη αναμονή (ήταν ήδη Δευτέρα απόγευμα) με αεροπλάνο πήγε στο Παρίσι στη δυτική Ευρώπη. Άλλα 2.500 χιλιόμετρα, 3 ώρες πτήση.

Από την “πόλη του φωτός” με νέο αεροπλάνο αργά το βράδυ της Δευτέρας πήγε στο Μιλάνο, 850 χιλιόμετρα απόσταση, 1,5 ώρα πτήσης.

Και τέλος από το Μιλάνο, Τρίτη πρωί νέα πτήση για την Αθήνα, 2.500 χιλιόμετρα απόσταση, 2,5 ώρες πτήσης.

Σύνολο; 7.500 χιλιόμετρα (σε… ευθεία θα είχε πάει από την Αθήνα στο… Πεκίνο), με τρία διαφορετικά μέσα μεταφοράς (τρένο, λεωφορείο, αεροπλάνο) και συνολικά περί της 60 ώρες διάρκειας ταξίδι!

Γιάννης Ψαράκης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0