Football Talk

Οι σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και το 6/6 στην Τούμπα!

Οι σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και το 6/6 στην Τούμπα!

Η διακοπή της Super League ολοκληρώθηκε και μπαίνουμε ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Οι σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σχετικά με την αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ και οι διαθέσιμοι και το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας!

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Η Super League επέστρεψε μετά από δύο «κενές» εβδομάδες, λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες και το Nations League. Ο Παναθηναϊκός, όντας πρώτος στη βαθμολογική κατάταξη λίγο πριν την 6η αγωνιστική, είναι αήττητος έχοντας σημειώσει πέντε νίκες και έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, από την ΑΕΚ.

Οι 7 διεθνείς των «πράσινων» τα πήγαν καλά στις υποχρεώσεις με τις χώρες τους. Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον πήρε χρόνο συμμετοχής με την Ισλανδία και πλέον είναι έτοιμος, στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς πήρε και αυτός χρόνο, αλλά το επίπεδο ετοιμότητας του δεν είναι ακόμη στα επιθυμητά επίπεδα.

Το καλεντάρι γράφει ΠΑΟΚ και το «τριφύλλι», θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Τούμπας για την 6η στροφή του πρωταθλήματος. Η αρμάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι έτοιμη, με μοναδική απώλεια τον Γιάννη Κώτσιρα, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και ενώ συμμετείχε στην προπόνηση της Τετάρτης (28/9), την Πέμπτη (29/9) επέστρεψε στις ατομικές.

Στο μυαλό του Σέρβου τεχνικού, τα πράγματα δυσκολεύουν μόνο στην αμυντική γραμμή. Σίγουρα στην αριστερή πλευρά, για το αρχικό σχήμα, θα επιστρέψει ο Χουάνκαρ, μετά από 3 αγωνιστικές. Τελευταία του συμμετοχή ήταν αυτή στο «Γεντί Κουλέ», στην Κρήτη, απέναντι στον ΟΦΗ, όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0!

Δεξιά, στη θέση του Κώτσιρα, εκτός απροόπτου θα παραστεί ο Φακούντο Σάντσες, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Μπαρτ Σένκεφελντ, με παρτενέρ τον Χόρντουρ Μάγκνουσον να παίρνει θέση στην αρχική σύνθεση. Ο Αχιλλέας Πούγγουρας παρόλα αυτά, διεκδικεί με τη σειρά του μια θέση, καθώς το έχει κερδίσει με τις καλές του εμφανίσεις.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής η… συνταγή της επιτυχίας με Κουρμπέλη-Πέρεθ-Τσέριν, δεν θα αλλάξει και μπροστά τους θα έχουν την τριάδα με Αϊτόρ στα αριστερά, Παλάσιος στα δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης τον Σπόραρ.

Από την ομάδα του ΠΑΟΚ απών είναι με βεβαιότητα ο Μπράντον Τόμας και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, ενώ η παρουσία του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν ξεκινήσει με τον ιδανικό τρόπο το πρωτάθλημα και βρίσκονται 4 βαθμούς πίσω από το «τριφύλλι» στη 2η θέση. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα διατηρήσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Στόχος βέβαια είναι μόνο η νίκη, για να δώσει περαιτέρω συνέχεια στο αήττητο ξεκίνημα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0