Football Talk

Εθνική ομάδα: Μοιράζει λεφτά η ΕΠΟ – Το μισό πριμ από το Nations League στους παίκτες (video)

Εθνική ομάδα: Μοιράζει λεφτά η ΕΠΟ – Το μισό πριμ από το Nations League στους παίκτες (video)

Η ΕΠΟ αναμένεται να δώσει περίπου 1.000.000 ευρώ στους Έλληνες διεθνείς ως πριμ, μετά την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο του Nations League και τον προβιβασμό στη Β’ κατηγορία.

Η Εθνική ομάδα έχει γίνει ξανά ένα συμπαγές σύνολο που φέρνει κάποιες επιτυχίες, έστω σε αυτό το επίπεδο του Nations League και στο πλαίσιο αυτό η ΕΠΟ θέλει να ανταμείψει τους Έλληνες διεθνείς για την απόδοσή του και την κατάκτηση της πρώτης θέσης με 5/6 νίκες μάλιστα.

Έτσι, από τα 2.000.000 ευρώ που θα βάλει στα ταμεία της η ΕΠΟ, το 50% θα μοιραστεί στους παίκτες. Αυτό μάλιστα ήταν και κάτι που είχε συζητηθεί και ουσιαστικά συμφωνηθεί μεταξύ της Ομοσπονδίας και των παικτών από την τρίτη κιόλας αγωνιστική και το 3-0 επί της Κύπρου στο Πανθεσσαλικό.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Βόρειο Ιρλανδία και τη νίκη με 3-1, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, συνεχάρη τους διεθνείς για την άνοδο της ομάδας στη 2η κατηγορία του Nations League.

Και στο video που ακολουθεί από τα αποδυτήρια της Ριζούπολης και κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, ακούγεται να λέει: «Μη μου πείτε για πριμ, αυτό είναι κατοχυρωμένο. Πάμε για τον Μάρτιο τώρα, ευχαριστούμε για όσα έχετε κάνει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0