Football Talk

Μπλεγμένος σε σκάνδαλο με απαγωγή και εκβιασμό ο Κελαϊφί, σύμφωνα με την Liberation!

Μπλεγμένος σε σκάνδαλο με απαγωγή και εκβιασμό ο Κελαϊφί, σύμφωνα με την Liberation!

Η γαλλική εφημερίδα «Liberation» προχώρησε σε αποκάλυψη πως ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν εμπλέκεται σε υπόθεση απαγωγής και εκβιασμού επιχειρηματία που σχετίζεται με το επερχόμενο Mundial στο Κατάρ.

Σε μπελάδες ο Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, ο οποίος φαίνεται μπλεγμένος σε σκάνδαλο απαγωγής και εκβιασμού επιχειρηματία.

Ένα δημοσίευμα λοιπόν της «Liberation» που είδε το φως της δημοσιότητας το πρωί της Πέμπτης (29/9) έχει τον διοικητικό ηγέτη της Παρί ως βασικό πρόσωπο σε υπόθεση απαγωγής Γαλλοαλερινού επιχειρηματία, ο οποίος φέρεται να γνώριζε σημαντικές πληροφορίες σε βάρος του Κελαϊφί, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Πρόκειται για τον Tayeb B. (έτσι ονομάζεται ο επιχειρηματίας), που συνελήφθη στις 13 Ιανουαρίου του 2020 στο Κατάρ και φυλακίστηκε μέχρι τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.
liberation-equipe.jpgΗ «Liberation» αναφέρει πως ο άνθρωπος εκείνος είχε στην κατοχή του και μπορούσε να αποδείξει την εμπλοκή του ιδιοκτήτη της Παρί στην παράτυπη εκλογή του Κατάρ, ως χώρας διεξαγωγής του Μουντιάλ 2022.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει πως ο 41χρονος δέχθηκε ψυχολογική πίεση και απελευθερώθηκε μόνο όταν παρέδωσε τα έγγραφα που είχε και «έκαιγαν» τον Κελαίφι, στους δικηγόρους του.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0