Football Talk

Ολυμπιακός: Υπογράφει και πιάνει άμεσα δουλειά ο Πασχαλάκης!

Ολυμπιακός: Υπογράφει και πιάνει άμεσα δουλειά ο Πασχαλάκης!

Ο σοβαρός, όπως αποδείχθηκε τραυματισμός του Τόμας Βάτσλικ, φέρνει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό, ο οποίος πέρασε ήδη τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να υπογράψει άμεσα για να κάνει και την πρώτη του προπόνηση την Πέμπτη (29/9).

Οι φήμες «οργιάζαν» όλο το καλοκαίρι και πλέον φαίνεται πως μπήκε το «νερό στο αυλάκι». Ο επί μία 5ετία γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ο εκλεκτός των Πειραιωτών για να συμπληρωθεί η τριάδα κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού, μετά τον τραυματισμό του Τόμας Βάτσλικ με την Εθνική του ομάδα, ο οποίος δεν θα ξαναπαίξει μέσα στο 2022.

Ο 33χρονος πορτιέρο πέρασε ήδη από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την Πέμπτη κιόλας (29/9) αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση στου Ρέντη.

Η περίπτωσή του προκρίθηκε έναντί του Νίλαντ, διότι γνωρίζει άριστα την ελληνική πραγματικότητα και ο ίδιος ήθελε πολύ να επιστρέψει στους «ερυθρολεύκους», αυτή τη φορά για την ανδρική ομάδα. Θυμίζουμε πως ο Πασχαλάκης ήταν στις ακαδημίες των Πειραιωτών τη διετία 2003-05.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0