Football Talk

Κύπελλο Ελλάδας: Δύσκολες προκρίσεις για Καλαμάτα, Καλλιθέα - Στην παράταση «λυτρώθηκε» η Βέροια!

Κύπελλο Ελλάδας: Δύσκολες προκρίσεις για Καλαμάτα, Καλλιθέα - Στην παράταση «λυτρώθηκε» η Βέροια!

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες αναμετρήσεις της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος που ήταν προγραμματισμένες για την Τετάρτη (28/9). Τρία ματς κρίθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι, ένα στην παράταση, ενώ μόνο Καλαμάτα και Καλλιθέα… καθάρισαν στο 90λεπτο.

Έξι αναμετρήσεις για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έλαβαν χώρα την Τετάρτη (28/9), με τις πρώτες ομάδες που προκρίνονται στην 4η φάση να γίνονται γνωστές.

Η Καλλιθέα κατόρθωσε να επικρατήσει με σκορ 2-1 στην έδρα της Ηλιούπολης. Ο Λουκίνας άνοιξε το σκορ στο 18’ για τους φιλοξενούμενους, με τον Βασιλείου να ισοφαρίζει στο 23’ και τον Κυνηγόπουλο να χαρίζει την πρόκριση στην ομάδα του με γκολ που σημείωσε στο 52’.

 Στην Καλαμάτα η τοπική ομάδα αντιμετώπισε την Προοδευτική και κατόρθωσε να πάρει την νίκη με σκορ 1-0. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε στο 51' ο Βασιλόγιαννης.

Το έξτρα ημίωρο χρειάστηκε η Βέροια για να κάμψει την αντίσταση των Χανίων. Η «βασίλισσα του βορρά» προηγήθηκε με τον Παπαχρήστο στο 43’, αλλά οι Κρητικοί ισοφάρισαν με τον Λεμονή στο 50’ και το ματς οδηγήθηκε τελικά στην παράταση. Εκεί ο Φασίδης «λύτρωσε» την Βέροια με γκολ στο 114’.

Από εκεί και πέρα, Άγιος Νικόλαος, Νίκη Βόλου και ΟΦ Ιεράπετρας χρειάστηκαν την διαδικασία των πέναλτι για να εξασφαλίσουν την πρόκριση.

Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση Απόλλων Λάρισας – Εργοτέλης αναβλήθηκε, λόγω της απόσυρσης των «κιτρινόμαυρων» από το πρωτάθλημα της Super League 2, με τους Λαρισαίους να παίρνουν την πρόκριση άνευ αγώνα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Βέροια – Χανιά 2-1 (παρ.)

Ηλιούπολη – Καλλιθεά 1-2

Καλαμάτα – Προοδευτική 1-0

Άγιος Νικόλαος – Επισκοπή 0-0 (4-3 πεν.)

Τηλυκράτης Λευκάδας – ΟΦ Ιεράπετρας 1-1 (4-5 πεν.)

Ηρακλής – Νίκη Βόλου 0-0 (4-5 πεν.)

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0