Football Talk

Ο Τζόνι Έβανς στο BN Sports: «Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να έχει χτυπήσει κάποιος παίκτης μας – Δεν έχω δει ξανά κάτι τέτοιο!»

Ο Τζόνι Έβανς στο BN Sports: «Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να έχει χτυπήσει κάποιος παίκτης μας – Δεν έχω δει ξανά κάτι τέτοιο!»

Μπορεί η Εθνική μας να επικράτησε της Βόρειας Ιρλανδίας πιο εύκολα από ό,τι αναδεικνύει το τελικό 3-1, όμως ο Τζόνι Έβανς στις δηλώσεις του στο BN Sports, δεν στάθηκε στο αποτέλεσμα. Έδειξε ενοχλημένος με την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στη Ριζούπολη και επισήμανε πως θα μπορούσε να έχει χτυπηθεί από τα αντικείμενα που έπεσαν στο γήπεδο, κάποιος συμπαίκτης του!

Ενοχλημένος και ιδιαίτερα δυσαρεστημένος ήταν ο Τζόνι Έβανς στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης της Βόρειας Ιρλανδίας με την Ελλάδα, με τον αρχηγό τόσο της Λέστερ, όσο και της χώρας του, να επισημαίνει πως ναι μεν η Εθνική μας κέρδισε δίκαια, αλλά το σημαντικό στο τέλος της ημέρας, δεν είναι το αποτέλεσμα.

Έδειξε εκνευρισμένος με τα αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, θεωρεί πως θα μπορούσε να έχει τραυματιστεί ο οποιοσδήποτε και τόνισε χαρακτηριστικά, πως δεν έχει δει ποτέ κάτι ανάλογο.

Δηλώσεις στον Δημήτρη Μανάκο

Ποια είναι η άποψή σου για την αναμέτρηση; Θεωρείς δίκαιη τη νίκη της Ελλάδας;

«Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, παλέψαμε πολύ, βγάλαμε πάθος και θεωρώ πως υπήρχαν σημεία που ελέγξαμε τον ρυθμό. Όμως στο τέλος μένει μία απογοήτευση, παρότι η Ελλάδα κέρδισε δίκαια. Παίζω για την γυναίκα μου, τα παιδιά μου και αγαπάω πολύ τη χώρα μου, θα συνεχίσω να το κάνω.»

Πώς σου φάνηκε η ατμόσφαιρα και αν πιστεύεις πως η διακοπή, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, επηρέασε την ομάδα σου;

«Είμαι λίγο απογοητευμένος να πω την αλήθεια από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Έλληνες. Στην αρχή ήταν όλα πολύ όμορφα, ένα ωραίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι, αλλά νομίζω πως στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα έγιναν λίγο επικίνδυνα.

Τα μπουκάλια και τα αντικείμενα που έπεφταν στον αγωνιστικό χώρο, θα μπορούσαν να έχουν χτυπήσει κάποιον παίκτη μας. Δεν είναι θεμιτό αυτό. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στην καριέρα μου.»

Θεωρείς πως η Ελλάδα μπορεί να προκριθεί στο EURO 2024; Ποια είναι η άποψή σου, τώρα που την αντιμετώπισες σε δύο περιπτώσεις;

«Είναι δύσκολο να προκριθεί η Ελλάδα στο EURO 2024. Τέτοιες διοργανώσεις, τόσο μεγάλα τουρνουά, δεν αποτελούν απλή υπόθεση. Αλλά φαίνεται πως ο Γκουστάβο Πογέτ κάνει καλή δουλειά και ποτέ μη λες ποτέ στο ποδόσφαιρο.»

www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0