Football Talk

Ο Μελισσανίδης κάλεσε στα εγκαίνια της OPAP Arena όλους τους προέδρους της Super League - Δεν θα δώσουν το «παρών» Αλαφούζος και Σαββίδης

Ο Μελισσανίδης κάλεσε στα εγκαίνια της OPAP Arena όλους τους προέδρους της Super League - Δεν θα δώσουν το «παρών» Αλαφούζος και Σαββίδης

Σπουδαία κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θέλει όλοι οι πρόεδροι των ομάδων της Λίγκας να είναι την Παρασκευή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε μία ιδιαίτερη, ξεχωριστή και μοναδική κίνηση προχώρησε η ΑΕΚ και δη ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ΑΕΚ προσκάλεσε όλους τους προέδρους των ομάδων της Σούπερ Λίγκας στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ομάδας!

Ο Μελισσανίδης σε μία κίνηση που όμοιά της δεν έχει συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο έστειλε προσκλήσεις φυσικά και στους Μαρινάκη, Αλαφούζο και Σαββίδη, δείχνοντας στην πράξη ότι θέλει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο ενωμένο σε αυτή τη λαμπερή βραδιά επιστροφής της ΑΕΚ στο σπίτι της. Όπως έγινε γνωστό, από την πλευρά του Παναθηναϊκού θα υπάρξει μεν εκπροσώπηση όχι όμως από τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα παρευρεθεί στα εγκαίνια ενώ από την πλευρά του Ολυμπιακού για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση.

Τα εγκαίνια της OPAP Arena, την Παρασκευή (30/9 στις 20:00) είναι ένα γεγονός που αφορά όχι μόνο την ΑΕΚ, αλλά όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς δημιουργήθηκε ένα γήπεδο – στολίδι. Γι’ αυτό και εκείνο το βράδυ δεν χωρούν αντιπαλότητες. Γι’ αυτό και προσκαλέστηκαν όλοι οι πρόεδροι των ομάδων. Οι προσκλήσεις για τα εγκαίνια στάλθηκαν, παραδόθηκαν στους προέδρους των ΠΑΕ κι αυτοί μέχρι την Πέμπτη (29/9) καλούνται να απαντήσουν αν θα παραβρεθούν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0