Football Talk

Νεϊμάρ: Συνεχίζει να γράφει ιστορία μπαίνοντας στο κλειστό γκρουπ των Μέσι και Πελέ

Νεϊμάρ: Συνεχίζει να γράφει ιστορία μπαίνοντας στο κλειστό γκρουπ των Μέσι και Πελέ
Στην φιλική αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Τυνησία ο Νεϊμάρ σημείωσε το 11ο φετινό του τέρμα... το οποίο τυχαίνει να είναι και ιστορικό! Πως εμπλέκονται οι Μέσι - Πελέ και ποιο το ταβάνι του 30χρονου σούπερσταρ;
Έντεκα τέρματα σε ισάριθμες αναμετρήσεις για τον 30χρονο Νεϊμάρ, ο οποίος πιο ώριμος από ποτέ μοιάζει έτοιμος για να ηγηθεί τόσο της Παρί Σαν Ζερμέν, όσο και της Εθνικής Βραζιλίας. Από το σημείο του πέναλτι σκόραρε αυτή την φορά, για να φτάσει με την «Σελεσάο» τα 75 γκολ σε 121 συμμετοχές και να γίνει μόλις ο τρίτος παίκτης από την Νότιο Αμερική που πετυχαίνει κάτι αντίστοιχο. 

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη λένε και ο «Νέι» δεν σκοπεύει να σταματήσει εδώ. Μόλις δύο τέρματα υπολείπεται του θρύλου της πατρίδας του Πελέ, τον οποίον αναμένεται να ξεπεράσει, ενώ στο βάθος υπάρχει ο Λιονέλ Μέσι. Συγκεκριμένα, ο συμπαίκτης του σε Μπαρτσελόνα και Παρί είναι με διαφορά ο ρέκορντμαν της συγκεκριμένης λίστας, έχοντας βρει 88 φορές δίχτυα σε 163 συμμετοχές. Όλα είναι πιθανά και σε περίπτωση που λάβει κανείς υπόψη την ηλικία του αρχηγού της Βραζιλίας, τότε πιθανότατα να υπάρξει κατάρριψη του συγκεκριμένου επιτεύγματος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Νεϊμάρ ανήκει σε αυτή την κατηγορία παικτών, γεγονός που αποδεικνύει με την παραμικρή ευκαιρία. Μένει να φανεί αν θα συνεχίσει το ίδιο διψασμένος με σκοπό να γράψει ιστορία, κατακτώντας το Champions League στο πλευρό του Γκαλτιέ και φέρνοντας το πολυπόθητο Παγκόσμιο Κύπελλο στην πατρίδα του.  
 
Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0