Football Talk

Σένκεφελντ: «Μόλις επέστρεψα από τραυματισμό, οφείλω να σεβαστώ την προσπάθεια των υπόλοιπων»

Σένκεφελντ: «Μόλις επέστρεψα από τραυματισμό, οφείλω να σεβαστώ την προσπάθεια των υπόλοιπων»

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού Μπαρτ Σένκεφελντ, σε συνέντευξη του ανέφερε τις φιλοδοξίες που έχει με την ομάδα, αλλά σχολίασε και την διεκδίκηση μιας θέσης στην ενδεκάδα.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Livesport» μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αλλά και τον ανταγωνισμό σχετικά με την αρχική ενδεκάδα.

«Πιστεύω σίγουρα ότι έχουμε πολύ καλό υλικό. Έχουμε αρχίσει εξαιρετικά, αλλά, για να είμαστε ειλικρινείς, μας βοήθησε η έδρα μας. Με αυτό το κοινό έχεις μεγαλύτερη ενέργεια και παίζεις για να νικήσεις

Έχουμε πάρει τα μαθήματά μας από πέρσι. Πάντα επιδιώκουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας. Διάρκεια και σταθερότητα. Καλύτερα να αποδεικνύουμε με πράξεις τους στόχους μας παρά να τους επαναλαμβάνουμε με λόγια. Όλα στη ζωή αλλάζουν μέσα σε δευτερόλεπτα.

Πρέπει να μην χάνουμε την συγκέντρωσή μας και τον στόχο μας. Δεν έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση, αλλά με την διάθεση να μείνεις ψηλά και να δουλεύεις εξίσου σκληρά».

Σχετικά με τον ανταγωνισμό σχετικά με την ενδεκάδα:

«Εγώ έχω επιστρέψει, ξαναβρίσκω την φόρμα μου και περιμένω. Ο προπονητής αποφασίζει ποιοι θα παίξουν, είναι δικό του ζήτημα. Τον καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποιεί άλλους και σέβομαι την απόφασή του. Εγώ μόλις επανήρθα από τον τραυματισμό μου και τα άλλα παιδιά έχουν κερδίσει με την αξία τους την θέση στην ενδεκάδα. Το αξίζουν. Οφείλω να σεβαστώ την προσπάθειά τους».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0