Football Talk

ΑΕΚ: Μπρούνο Άλβες και Κριστιάνο Ρονάλντο σε... κιτρινόμαυρο φόντο!

ΑΕΚ: Μπρούνο Άλβες και Κριστιάνο Ρονάλντο σε... κιτρινόμαυρο φόντο!
Ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, επισκέφθηκε την αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας και έβγαλε φωτογραφία με τον θρύλο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο! -  Τι αναμνηστικά δώρα του προσέφερε.
Η Πορτογαλία έχει «ριχτεί» στη μάχη του Nations League και ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, επισκέφθηκε τους συμπατριώτες του και άλλοτε συμπαίκτες του. Προφανώς, ξεχώρισε η κοινή φωτογραφία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στον οποίο προσέφερε «κιτρινόμαυρα» αναμνηστικά δώρα! Πιο συγκεκριμένα, του έδωσε μία φανέλα, ένα κασκόλ και μία μακέτα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κάπως έτσι, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί ξανά και με τον Φερνάντο Σάντος, ομοσπονδιακό τεχνικό των Ιβήρων, που αποτελεί ουσιαστικά τον άνθρωπο που τον έφερε στην ΑΕΚ και την Ελλάδα κατά συνέπεια για πρώτη φορά, πίσω στο 2004.

Αναλυτικά το μήνυμά του στα social media:

«Ευχαριστώ την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Πορτογαλίας για την ευγενική υποδοχή. Ευχαριστώ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο για αυτήν την υπέροχη στιγμή και την αποδοχή του δώρου από την ομάδα μου, την ΑΕΚ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε εσένα κύριε Φερνάντο Σάντος, αλλά και όλο το τεχνικό τιμ, για τον τρόπο που με υποδεχτήκατε. Πάμε Πορτογαλία, πάντα δίπλα σου!»


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0