Football Talk

ΑΕΚ: Έπεσε και η τελευταία υπογραφή για την άδεια της OPAP Arena!

ΑΕΚ: Έπεσε και η τελευταία υπογραφή για την άδεια της OPAP Arena!

Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η διαδικασία των υπογραφών και η ΑΕΚ παίρνει την άδεια του γηπέδου. Βγαίνουν τα εισιτήρια για τα εγκαίνια και μετά αυτά με τον Ιωνικό.

Έπεσαν οι υπογραφές και η OPAP Arena παίρνει άδεια και με τη… βούλα! Πριν από μερικά λεπτά, έγινε γνωστό πως υπεγράφη η άδεια και πλέον, η ΑΕΚ μετρά αντίστροφα για τα εγκαίνια της Παρασκευής και την αναμέτρηση της Δευτέρας.

Επί της ουσίας, έκλεισε και τυπικά το θέμα της αδειοδότησης της, καθώς η Περιφέρεια Αττικής υπέγραψε την προσωρινή άδεια λειτουργίας του γηπέδου.

Πλέον δεν υπάρχει ούτε γραφειοκρατικό εμπόδιο για να γίνουν τα εγκαίνια της Παρασκευής (20:30) αλλά και το πρώτο παιχνίδι, τη Δευτέρα απέναντι στον Ιωνικό (20:00) για την 6η αγωνιστική της Super League.

Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα εισιτήρια για τα εγκαίνια (21 ευρώ η τιμή) και για το ιστορικό πρώτο παιχνίδι της ομάδας στο νέο της γήπεδο, δύο στιγμές που θα σηματοδοτήσουν την επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια ύστερα από 19 ολόκληρα χρόνια!


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0