Football Talk

ΠΑΟΚ: Οι «ανάμεικτες» εντυπώσεις από το φιλικό με Πανσερραϊκό και οι παρουσίες των… νέων προσώπων

ΠΑΟΚ: Οι «ανάμεικτες» εντυπώσεις από το φιλικό με Πανσερραϊκό και οι παρουσίες των… νέων προσώπων

Τι είδε ο Ράζβαν Λουτσέσκου από το φιλικό κόντρα στον Πανσερραϊκό (1-1).

Γράφει ο Φοίβος Πεφάνης

Το απόγευμα της Κυριακής ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα για ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έληξε ισόπαλο 1-1. Τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν πραγματοποιούνται για το αποτέλεσμα, ωστόσο στο τέλος αυτό είναι που μετράει, και η αλήθεια είναι ότι ο «Δικέφαλος» έσωσε το mini… κάζο στο τέλος. 

Με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει να σκεφτεί παράλληλα πως θα διαχειριστεί το ρόστερ για τη τρέχουσα σεζόν. 
F.Soares-R.Soares-Kargas.jpg

Θα χρειαστούν εν όψει συνέχειας 

Ποδοσφαιριστές όπως οι Κουαλιάτα, Φιλίπε Σοάρες, Σάστρε, Κάργας και Ράφα Σοάρες είναι περιπτώσεις που έχουν δαπανηθεί χρήματα για να αγοραστούν, με εξαίρεση τον τελευταίο. Συγκεκριμένα, για τους τέσσερις πρώτους δόθηκαν 5 εκατομμύρια ευρώ συνολικά. 

Όπως είναι λογικό, αμφότεροι υπολογίζονται από τον Λουτσέσκου ακόμα και αν δεν έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν. Με τους Κουαλιάτα και Ράφα Σοάρες να έχουν κριθεί ως ανέτοιμοι και τον Ουρουγουανό να πραγματοποιεί συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ Β΄, έτσι ώστε να μη χάσει την… επαφή με τη μπάλα. 

Από την άλλη, οι Κάργας και Σάστρε δεν παρουσίασαν τον καλύτερο δυνατό εαυτό τους στα ματς με τη Λέφσκι Σόφιας και από τότε φαίνεται να έχουν χάσει τη θέση τους. Ωστόσο, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρειαστούν στη συνέχεια της σεζόν, ακόμα και αν ο «Δικέφαλος» δεν αγωνίζεται στην Ευρώπη. 
IMG_4430.jpg

Θα μοιράσει «σωστά» τα λεπτά ο Λουτσέσκου;

Χάρη στο φιλικό κόντρα στον Πανσερραϊκό ο Ρουμάνος προπονητής είχε την ευκαιρία να (ξανά)δει κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αγωνιστεί καν ή είχαν παίξει μόνο στα φιλικά του καλοκαιριού με την «ασπρόμαυρη» φανέλα. 

Μαζί με τον Μουργκ, ο οποίος προπονείται εκ νέου με την ομάδα και αγωνίστηκε και στο τελευταίο φιλικό, τα μέλη του ρόστερ φτάνουν τους 26! Αριθμός που είναι σχετικά μεγάλος για μία ομάδα που βρίσκεται μόνο σε δύο διοργανώσεις (πρωτάθλημα και κύπελλο). 

Προς το παρόν, ο Λουτσέσκου δεν φαίνεται να θέλει να «ρισκάρει» στα παιχνίδια του πρωταθλήματος με νέους παίκτες και αυτό μπορεί να γίνει αντιληπτό από τις βασικές συνθέσεις των πρώτων πέντε αγώνων που αλλάζουν πρόσωπα πολύ… σπάνια. 

Καταλήγοντας στο ότι πολύ δύσκολα θα μοιραστούν «ισόνομα» τα λεπτά συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές, τουλάχιστον στη Super League, μιας και ο ΠΑΟΚ ακόμα κουβαλάει τον πρόωρο αποκλεισμό της Ευρώπης και κάθε παιχνίδι είναι «τελικός» για τον ίδιο. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0