Football Talk

Nations League: Ήττα ελάσσονος σημασίας για το Καζακστάν – Ούτε τώρα νίκη για τη Σλοβακία

Nations League: Ήττα ελάσσονος σημασίας για το Καζακστάν – Ούτε τώρα νίκη για τη Σλοβακία

Γλυκιά ήττα για το Καζακστάν που έχασε το αήττητο από το Αζερμπαϊτζάν (3-0), αλλά πήρε την πρωτιά του ομίλου που είχε ήδη εξασφαλίσει. Τρίτη θέση για τους Σλοβάκους που ακόμα… χάνουν ευκαιρίες. 1-1 με τη Λευκορωσία.

Ολοκληρώθηκε το UEFA Nations League για το τρίτο γκρουπ του League C, με τους Καζάκους να είναι οι μεγάλοι νικητές και χαμένοι οι… Λευκορώσοι. 

Οι πρώτοι Καζάκοι ταξίδεψαν στο Αζερμπαϊτζάν για ένα τυπικό παιχνίδι, μιας και είχαν εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο. Στο 35’ ο Αλίπ αποχώρησε από το γήπεδο με δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι Αζέροι είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα. 

Κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο 66’, καθώς από το αυτογκόλ του Μαρότσκιν προήλθε και το 1-0. Ενώ λίγα λεπτά αργότερα (74’), ο Όζομπιτς «σφράγισε» τη νίκη, γράφοντας το 2-0. Το τελικό 3-0 ήρθε από τον Νούριεβ στο 90+1. 

Την ίδια ώρα στη Σλοβακία, οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες και την κατοχή, αλλά οι Λευκορώσοι το γκολ με τον Μπακάρ στο 45’. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Φραντσέσκο Καλτσόνα συνέχισε σε επιθετικούς ρυθμούς και ανταμείφθηκε στο 65’ με το γκολ του Ζρέλακ για το 1-1 που με εκπληκτικό τελείωμα με τακουνάκι νίκησε τον Πλοτνίκοφ. 

Ωστόσο η ανατροπή δεν επετεύχθη ποτέ, παρά τις ουκ ολίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Σλοβάκοι. 

Βαθμολογία: 

  1. Καζακστάν 6 13
  2. Αζερμπαϊτζάν 6 10 
  3. Σλοβακία 6 7
  4. Λευκορωσία 6 3

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0