Football Talk

Εθνική ποδοσφαίρου κορασίδων: Ήττα για την Ελλάδα από το Βέλγιο

Εθνική ποδοσφαίρου κορασίδων: Ήττα για την Ελλάδα από το Βέλγιο

Η Εθνική κορασίδων ηττήθηκε στο ποδόσφαιρο από την αντίστοιχη του Βελγίου με σκορ 1-0 για την προκριματική φάση του ΕURO U17.

Η Εθνική Κορασίδων ηττήθηκε 1-0 από την αντίστοιχη του Βελγίου στο Estadio Polideportivo Municipal Pau Gasol της Ισπανίας για τη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης προκριματικής φάσης (League A) του EURO U-17. To μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε η Πιρέν με σουτ στο 70ο λεπτό.

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 13:00 η Εθνική Ομάδα ολοκληρώνει την πορεία της στο δεύτερο προκριματικό όμιλο του EURO U-17 με αντίπαλο την οικοδέσποινα Ισπανία. Στην άλλη αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου η Ισπανία αντιμετωπίζει την Πολωνία.

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Πεταλωτή, Γκότση, Βαλκάνη, Ζάγκλη, Φακίνου, Λαζαράκη, Μαξ (82' Πουλιούδη), Φανουράκη, Γιοβάνη (88' Κολούσιου), Ίβιτς (82' Μούγιου), Γιαννή (74' Βλάχου).

Βέλγιο (Τόμας Γιάνσεν): Σόλειντ, Σοέρ, Παεπέν (47' Κέλεμανς), Σνάπ, Χιμένεζ, Βαν Μπεσό, Πιρέν, Μποσμάν (70' Ταμπαγκάρι), Μάττον (47' Ντε Μέεστερ), Αντεβούσι, Αντέμι (78' Πριέμ).

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0