Football Talk

Ριτσάρλισον: «Ο Κόντε με έπεισε να πω το ναι στην Τότεναμ»

Ριτσάρλισον: «Ο Κόντε με έπεισε να πω το ναι στην Τότεναμ»

Ο Ριτσάρλισον μίλησε για την απόφασή του να μετακινηθεί στην Τότεναμ, καθώς και το ενδιαφέρον που έδειξαν Άρσεναλ και Τσέλσι για την απόκτησή του.

Ο Ριτσάρλισον κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, άφησε την Έβερτον για χάρη της Τότεναμ και σε δηλώσεις του στην «Evening Standard» αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση αλλά και το ενδιαφέρον των Άρσεναλ, Τσέλσι.

«Η Έβερτον είχε ανάγκη να πουλήσει κάποιους παίκτες για να αποφύγει τιμωρία από το Financial Fair Play, οπότε οι διαπραγματεύσεις δεν κράτησαν πολύ. Εγώ ήμουν στην Βραζιλία όταν πρωτο-άκουσα για την πρόταση της Τότεναμ, αλλά δεν δυσκολεύτηκα να πω το ναι», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου.

«Ήμουν χαρούμενος με αυτή την προοπτική γιατί οι “spurs” είναι μεγάλος σύλλογος. Τα διαδικαστικά της μεταγραφής κύλησαν ομαλά και κατ’ ευχήν. Μάλιστα ο Αντόνιο Κόντε κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με κάλεσε και μου εξήγησε πόσο πολύ επιθυμεί την παρουσία μου στο ρόστερ της Τότεναμ. Αυτό το τηλεφώνημα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφασή μου», πρόσθεσε στην συνέχεια, ενώ στο τέλος αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους της Premier League.

«Ξέρω ότι η Τσέλσι έκανε μια πρόταση την τελευταία στιγμή και νομίζω πως και η Άρσεναλ ήρθε σε επαφή με την Έβερτον για την διαθεσιμότητά μου. Όμως μόνο η Τότεναμ κατέθεσε ικανοποιητική πρόταση. Τόσο απλά, αυτό είναι όλο».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0