Football Talk

Nations League: Προβιβασμός για το Ισραήλ, που... έπαιξε με τη φωτιά αλλά επικράτησε τελικά της Αλβανίας στο 92'

Nations League: Προβιβασμός για το Ισραήλ, που... έπαιξε με τη φωτιά αλλά επικράτησε τελικά της Αλβανίας στο 92'
Άνοδος στην League Α για τους Ισραηλινούς, που πήγαν να... αυτοκτονήσουν στο 88' αλλά τελικά κέρδισαν την Αλβανία (2-1) με γκολ στις καθυστερήσεις, καπαρώνοντας την 1η θέση! 
Οι Ισραηλινοί τα... χρειάστηκαν, καθώς δέχτηκαν την ισοφάριση από την Αλβανία στο 88', όμως 4 λεπτά αργότερα ο Μπαρίμπο τους χάρισε τη νίκη (2-1), που τους ανεβάζει στους 8 βαθμούς και στην 1η θέση του γρουπ 2 στη League B του Nations League.

Στη 2η θέση βρίσκεται η Ισλανδία με 3 (ματς λιγότερο), ενώ η Αλβανία έμεινε στον 1, σε έναν όμιλο που αποτελείται από 3 ομάδες, λόγω της αποβολής της Ρωσίας. Αυτό σημαίνει ότι το Ισραήλ προβιβάζεται στην 1η κατηγορία του Nations League, για πρώτη φορά από την έναρξη του θεσμού. 

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκαν με 1-0 στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, με τον Βάισμαν. Έδειχναν μάλιστα να ελέγχουν το παιχνίδι, όμως ο Ουζούνι τους σόκαρε στο 88' για να έρθει τελικά ο Μπαρίμπο, που είχε περάσει λίγα λεπτά νωρίτερα στο ματς να γράψει το τελικό 2-1 με... buzzer beater στο 92'.

Ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού, Ένις Τσοκάι έμεινε στον πάγκο. Το ματς της τελευταίας αγωνιστικής (Αλβανία-Ισλανδία) δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η 1η θέση και η άνοδος έχει κλειδώσει για το Ισραήλ, ενώ η τελευταία που φέρνει υποβιβασμό έχει καταλήξει εδώ και... καιρό στην αποβληθείσα από τις διοργανώσεις της UEFAΡωσία

Βαθμολογία 2ου Ομίλου League B:

1. Ισραήλ 8 (8-6)
2. Ισλανδία 3 (5-5)
3. Αλβανία 1 (3-5)
4. Ρωσία -

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0