Football Talk

Σερβία – Σουηδία 4-1: Σε τέτοια βραδιά του Μίτροβιτς, πώς να μην είναι στην κορυφή; (video)

Σερβία – Σουηδία 4-1: Σε τέτοια βραδιά του Μίτροβιτς, πώς να μην είναι στην κορυφή; (video)

Ήθελε τη νίκη, της έβαλε δύσκολα η Σουηδία, αλλά σε μία τέτοια βραδιά του Αλεξάντερ Μίτροβιτς, ποιος θα μπορούσε να τη σταματήσει; Κανείς είναι η απάντηση, με την Σερβία να επικρατεί με 4-1 στην 5η αγωνιστική του Nations League, να «πιάνει» τη Νορβηγία στην 1η θέση και να παίζουν την κορυφή του 4ου ομίλου της 2ης κατηγορίας, στην τελευταία στροφή του θεσμού!

Μία τρομερή Σερβία, αποφασισμένη να ανέβει στην κορυφαία κατηγορία του Nations League, έκανε την εμφάνισή της απέναντι στη Σουηδία, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-1, έχοντας σε φανταστική ημέρα τον Αλεξάντερ Μίτροβιτς.

Παρόλα αυτά, το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι, που στο 15ο λεπτό, πήραν το προβάδισμα με τον Κλάεσον, σημειώνοντας το 6ο τους γκολ στον θεσμό, αλλά προδόθηκαν εκ νέου από την άμυνά τους.

Ο επιθετικός της Φούλαμ ισοφάρισε στο 18ο λεπτό και «υπέγραψε» την ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, φτάνοντας τα 3 γκολ στα τελευταία τρία ματς της χώρας του, σε όλες τις διοργανώσεις.

Από εκεί και πέρα, έμοιαζε θέμα χρόνου το χατ-τρικ του Μίτροβιτς με την Σερβία και αυτό έλαβε χώρα στο 50’, με τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Σερβίας να φτάνει τα 49 γκολ σε 74 ματς και να καταγράφει μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα του, τρία γκολ στο ίδιο ματς με το εθνόσημο.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λούκιτς στο 70’ με απίθανο πλασέ, με την Σερβία να επικρατεί με 4-1, να φτάνει τους 10 βαθμούς, όσους δηλαδή και η Νορβηγία και να «παίζει» για την πρώτη θέση του 4ου ομίλου, στην τελευταία αγωνιστική, κόντρα στο σύνολο του Έρλινγκ Χάαλαντ.


Σερβία
: Μιλίνκοβιτς, Μάσοβιτς, Μίτροβιτς Σ., Μπάμπιτς, Ζίβκοβιτς (46’ Λάζοβιτς), Λούκιτς, Σάβιτς, Κόστιτς (82’ Ίλιτς), Τάντιντς, Βλάχοβιτς (90’ Γιόβιτς), Μίτροβιτς (70’ Ράζιτς)

Σουηδία:  Όλσεν, Σούντγκρεν, Χίεν, Λίντελοφ, Κλάεσον (64’ Ελάνγκα), Σβάνμπεργκ, Σαγιούστε (46’ Όλσεν), Αουγκούστινσον, Κουλουσέφσκι (84’ Ίσακ), Γκιοκέρες (64’ Κουάιζον), Φόρσμπεργκ (73’ Σέλστρομ)



Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0