Football Talk

Nations League: «Πεντάρα» και κορυφή για την Ουκρανία, αναμένοντας τη… Σκωτία! (video)

Nations League: «Πεντάρα» και κορυφή για την Ουκρανία, αναμένοντας τη… Σκωτία! (video)

Στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου της 2ης κατηγορίας του Nations League βρίσκεται η Ουκρανία, η οποία επικράτησε με 5-0 της Αρμενίας, με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ και έφτασε τους 10 βαθμούς στην 5η αγωνιστική του θεσμού!

Μία καταπληκτική Ουκρανία έκανε την εμφάνισή της στην 5η αγωνιστική του Nations League απέναντι στην Αρμενία, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 5-0 και να βρίσκονται στην 1η θέση του 1ου ομίλου, αναμένοντας φυσικά το αποτέλεσμα της Σκωτίας.

Το σκορ άνοιξε ο Τίμτσουκ στο 22ο λεπτό, οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του ματς, αλλά τα μόλις δύο σουτ που κατέγραψαν στον στόχο στο πρώτο μέρος, ανέδειξαν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν ως προς την παραγωγή φάσεων.

Διότι στο δεύτερο ημίχρονο επήλθε η κατάρρευση και ανασταλτικά, με την Ουκρανία να σκοράρει τέσσερις φορές σε διάστημα μισής ώρας. Το 2-0 έκανε ο Ζουμπκόφ, για να έρθει ο Ντόβμπικ και να κάνει τρία τα γκολ της ομάδας του στο 69ο λεπτό.

Ωστόσο, το έργο της Ουκρανίας δεν είχε ολοκληρωθεί, με την ομάδα του Πετρακόφ να σημειώνει ακόμη δύο γκολ από το 81ο λεπτό μέχρι και το φινάλε. Ο Ιγκνατένκο έκανε το 4-0 στο 81’ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε τρία λεπτά μετά ο Ντόβμπικ, που μετρά πλέον πέντε γκολ σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο.
στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0