Football Talk

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης 1-0: Φιλική νίκη και ανεπίσημο ντεμπούτο για Σιντιμπέ με τα «κιτρινόμαυρα»

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης 1-0: Φιλική νίκη και ανεπίσημο ντεμπούτο για Σιντιμπέ με τα «κιτρινόμαυρα»

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε η ΑΕΚ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Σεραφείδειο. Ανεπίσημο ντεμπούτο πραγματοποίησε ο Σιντιμπέ, με τον Αλμέιδα να χρησιμοποιεί στον αγώνα παίκτες με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής ως τώρα.

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Σεραφείδειο γήπεδο των Σπάτων, με την «Ένωση» να επικρατεί 1-0 και τον Ματίας Αλμέιδα να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεων για την ομάδα του.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Θεοδόσης Μαχαίρας στο 50ο λεπτό μετά από ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα – σουτ, η οποία ξεγέλασε τον Σόρτσαν. Συμμετοχή στη φάση είχε και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, καθώς μπήκε σε αυτήν για να πάρει την κεφαλιά, δεν τα κατάφερε για λίγο, όμως μπέρδεψε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στα θετικά του αγώνα για τον «Δικέφαλο», η συμμετοχή του Τζιμπρίλ Σιντιμπέ για 72 λεπτά, με τον Αλμέιδα να «τσεκάρει» την ετοιμότητα του Γάλλου, ο οποίος φόρεσε για πρώτη φορά τα «κιτρινόμαυρα», έστω και σε ανεπίσημο αγώνα.

σιντιμπε_αεκ.jpg

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ραντόνια, Μουκουντί, Μήτογλου, Σιντιμπέ (72’ Μουστακόπουλος), Γιόνσον (58’ Σιμάνσκι), Φράνσον, Μουστακόπουλος (58’ Ελίασον), Άμραμπατ (29’ Γκατσίνοβιτς), Μαχαίρας (58’ Αραούχο), Χριστόπουλος Απ..

Απόλλων Σμύρνης.: Σόρτσαν, Κοροβέσης (29’ Οντόνε), Παπαγεωργίου, Τσαμούρης, Φατιόν, Ντομίνγκες, Λούχινγκερ, Λούι, Σίγκνεβιτς, Εσπάνια, Τσελεπίδης. Αγωνίστηκαν και οι Χαλίμι, Κρητικός, Ερέρα, Μωραΐτης.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0