Football Talk

Ολυμπιακός: Το ξεσκαρτάρισμα του Μίτσελ

Ολυμπιακός: Το ξεσκαρτάρισμα του Μίτσελ
Ο Ισπανός τεχνικός αξιολογεί καθημερινά το δυναμικό στον Ρέντη και παίρνει αποφάσεις ώστε να μειωθεί το ρόστερ στον αριθμό που επιθυμεί. Κόπηκαν Ανδρούτσος και Κούτρης. Στον δρόμο του Μανωλά ο Καμαρά.
Σχετικά Άρθρα

Μια από τις πρώτες κουβέντες που είπε ο Μίτσελ στην παρουσίαση του από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν πως επιθυμεί να δουλέψει με ρόστερ 24ων παικτών (χωρίς του τερματοφύλακες), τονίζοντας μάλιστα αυτό θα συμβεί αφού ο πρόεδρος των Πειραιωτών τον έχρισε απόλυτο αφεντικό και του έδωσε απόλυτη ελευθερία για να διαχειριστεί την κατάσταση.

Ουσιαστικά για τους παίκτες που θα αξιολογηθούν να μείνουν εκτός πρώτης ομάδας υπάρχουν τρεις δρόμοι. Είτε θα αποχωρήσουν για κάποια από τις ελάχιστες αγορές που παραμένουν ανοιχτές, είτε θα “υποβιβαστούν” στην δεύτερη ομάδα, είτε θα μείνουν ελεύθεροι.

Τη μέρα που επέστρεψε ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό, το “ερυθρόλευκο” ρόστερ της πρώτης ομάδας αριθμούσε 32 ποδοσφαιριστές, χωρίς τους τερματοφύλακες. Μια θέση άδειασε με την πώληση του Κώστα Μανωλά στους Άραβες, ενώ ο Ισπανός τεχνικός έχει ήδη αποφασίσει να πορευτεί χωρίς τους Ανδρούτσο και Κούτρη. Ο αριθμός πέφτει στους 29.

Την ίδια ώρα προς αποχώρηση φαίνεται πως έχει τεθεί ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο επιθετικός από την Μαυριτανία που αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τον δρόμο του Κώστα Μανωλά και να μετακομίσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Για τους υπόλοιπους 28 δεν υπάρχει απόφαση ή πρόθεση ακόμα από πλευράς Μίτσελ, ωστόσο φαίνεται πιθανό να κοπεί τουλάχιστον ένας εξτρέμ. Οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν πλέον αρκετές επιλογές για τα άκρα τους και ποδοσφαιριστές όπως ο Βρουσάι που έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής ή ο Γκάρι Ροντρίγκες με την γνωστή του ευπάθεια στους τραυματισμούς, ίσως κινδυνεύουν.

Παράλληλα, στο ρόστερ υπάρχουν τρεις δεξιοί μπακ (Βρσάλκο, Άβιλα, Λαλά) και τρεις αριστεροί μπακ (Μαρσέλο, Ρέαμπτσιουκ, Λάιντνερ). Προφανώς ένας σε κάθε θέση περισσεύει, ωστόσο θα πρέπει να συνυπολογιστεί και η ευρωπαική λίστα. Από τους 25 που είχε δηλώσει ο Κορμπεράν για την φάση των ομίλων ήδη ο Μανωλάς έχει φύγει και ο Ανδρούτσος δεν υπολογίζεται, ενώ υπενθυμίζεται πως εκτός λίστας είναι και οι Χάμες, Μπακαμπού, Σαμασέκου που ήρθαν την τελευταία μέρα των μεταγραφών.

Από κει και πέρα, σε ότι αφορά τις προσθήκες ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για τις περιπτώσεις των Κασάμι, Ελαμπντελαουί και τερματοφύλακα, ενώ μετά την αποχώρηση του Μανωλά άνοιξε ένα παράθυρο και για την απόκτηση στόπερ από την ελεύθερη αγορά, με γνώμονα πάντως τον Γενάρη

Δημήτρης Σπηλιόπουλος 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0