Football Talk

Nations League: Έκανε το καθήκον του το Βέλγιο – Πετάνε… φωτιές οι «Οράνιε»

Nations League: Έκανε το καθήκον του το Βέλγιο – Πετάνε… φωτιές οι «Οράνιε»
Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τους Βέλγους και τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, 2-1 την Ουαλία. Η Ολλανδία του Φαν Χάαλ συνεχίζει ασταμάτητη, πέρασε και από τη Πολωνία (2-0).

Στον 4ο όμιλο του πρώτου γκρουπ δυναμικότητας, οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί ήταν οι μεγάλοι νικητές, με τους «κόκκινους διαβόλους» να βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας και τους «οράνιε» στην πρώτη.

Στα της αναμέτρησης, όσο και αν ήθελαν οι Ουαλοί να πάρουν κάτι θετικό από την αναμέτρηση, αυτό γρήγορα αποδείχθηκε ότι δεν ήταν εφικτό λόγω… σούπερ Ντε Μπρόινε. Με τον μέσο της Μάντσεστερ Σίτι να βρίσκει δίχτυα στο 10ο λεπτό με πολύ ωραίο πλασέ εκτός περιοχής.

Ενώ στο 37’ ο ίδιος «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στον Μπατσουαγί για το 2-0 του ημιχρόνου.

Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι σχεδόν από το πουθενά μείωσαν σε 2-1 στο 50’, όταν ο Μπρέναν Τζόνσον πραγματοποίησε μία ωραία ατομική ενέργεια, για να σεντράρει με ακρίβεια στον Μουρ, ο οποίος με κεφαλιά εξουδετέρωσε τον Κουρτουά.

Ωστόσο, οι «Δράκοι» δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια άλλη αξιόλογη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος γνώρισαν την ήττα που εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα τους υποβιβάσει στη League 2.

Την ίδια ώρα οι Ολλανδοί, παρά τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησαν στο πρώτο μέρος, κατάφεραν να «παγώσουν» την Πολωνία στο 14’ χάρη στο γκολ του Κόντι Γκάκπο. Με τους «οράνιε» να κρύβουν τη μπάλα και τον αρχηγό της Αϊντχόφεν να την εμφανίζει στα αντίπαλα δίχτυα.

Επίσης, με την ίδια συνταγή, η ομάδα του Φαν Χάαλ έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 60’ με τον Μπεργκβάιν να πλασάρει υποδειγματικά τον Σέζνι, σφραγίζοντας ένα σημαντικό τρίποντο.

 


www.bnsports.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0