Football Talk

Καζακστάν - Λευκορωσία 2-1: «Τρένο» οι Καζάκοι και μαθηματική άνοδος στη League Β

Καζακστάν - Λευκορωσία 2-1: «Τρένο» οι Καζάκοι και μαθηματική άνοδος στη League Β

Το Καζακστάν επικράτησε με σκορ 2-1 (22/09) της Λευκορωσίας, κατέγραψε την 4η νίκη του στα πέντε του ματς στον 3ο όμιλο και εξασφάλισε -και μαθηματικά- την άνοδο στη League B του Nations League.

Ασταμάτητο το Καζακστάν στο Nations League! Ούτε η Λευκορωσία κατάφερε να σταθεί εμπόδιο στην πορεία του, τη «λύγισε» με σκορ 2-1 (22/09) και κατέγραψε την τέταρτη νίκη στα πέντε ματς που έχει δώσει έως τώρα στον 3ο όμιλο. Κάπως έτσι, εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό του στη League B της διοργάνωσης.

Οι Καζάκοι μπήκαν με το... δεξί στην αναμέτρηση και λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας, ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ.

Πιο συγκεκριμένα, στο 29ο λεπτό ο Γκαμπίσεφ έκανε το 1-0, αλλά η «χαρά» για το Καζακστάν κράτησε περίπου ένα τέταρτο, μιας και ο Σαβίτσκι στο 45+3', έφερε το ματς στα ίσα.

Εν τέλει, η «λύτρωση» ήρθε από τον Ζαϊνουντίνοφ, που με το «χρυσό» του γκολ στο 79', έστειλε την ομάδα του στη League B του Nations League.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καζακστάν (Μαγκόμεντ Αντίεφ): Σατσκίι, Γκαμπίσεφ (68' Καΐροφ), Μάλι, Μαρότσκιν, Άλιπ, Βορογκόφσκι, Οράζοφ (75' Αστάνοφ), Ταγκίμπεργκεν, Νταραμπάγεφ, Ζαϊνουντίνοφ (87' Κουάτ), Αϊμπέτοφ (87' Ζουμάμπεκ)

Λευκορωσία (Γκεόργκι Κοντράιντεφ): Χάτσεβιτς, Πολιάκοφ, Σβέτσοφ, Γιουντένκοφ, Πετσένιν, Σαουτσένκα (84' Μάλκεβιτς), Κλίμοβιτς (61' Λισάκοβιτς), Γιαμπλόνσκι, Εμπόνγκ, Μπογκομόλσκι (61' Μπακχάρ), Σαβίτσκι (76' Γκρομίκο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0