Football Talk

Βλάχοβιτς: Μήπως τελικά έκανε λάθος που απέρριψε την Άρσεναλ;

Βλάχοβιτς: Μήπως τελικά έκανε λάθος που απέρριψε την Άρσεναλ;
Λιγότερο από ένα χρόνο από την μεταγραφή του στην Γιουβέντους ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ακόμα ψάχνει τα πατήματα του στο Τορίνο και πολλοί αναρωτιούνται μήπως τελικά έκανε λάθος να απορρίψει την Άρσεναλ για τους «μπιανκονέρι».

Τον Ιανουάριο του 2022 ο Ντούσαν Βλάχοβιτς βρέθηκε μπροστά σε ένα σταυροδρόμι. Μετά την άρνηση να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Φιορεντίνα, οι «βιόλα» αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν σε μια χρονική στιγμή που ο ίδιο βρισκόταν στο πικ της χρηματιστηριακής του αξίας, 1,5 χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιο του.

Άρσεναλ και Γιουβέντους ήταν οι δύο υποψήφιοι για να αποκτήσουν τον 22χρονο Σέρβο φορ με τον σύλλογο της Φλωρεντίας να δείχνει ξεκάθαρα την προτίμησή του για τους «κανονιέρηδες».

Εχοντας πει το ναι και στις δύο προτάσεις η Φιορεντίνα (άλλωστε μιλάμε για ένα ποσό που έφτανε τα 80 εκατ. ευρώ) το που θα συνέχιζε την καριέρα του ο Βλάχοβιτς ήταν αποκλειστικά στα δικά του χέρια. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την επιθυμία να μετακομίσει στην «Γηραιά Κυρία» ώστε να αποτελέσει το μεγάλο αστέρι της Γιουβέντους στην μετά-Ρονάλντο εποχή.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο England365.gr


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0